Tag Archives: Zhuhai

Sepetang Di Macau

Pernahkah anda ke Macau ? Bagi orang cina atau bangsa lain mesti menjadi satu kemestian ke Macau jika ke negeri China. Mana tak nya kat sinilah mereka boleh berkasino dan berjudi mengumpul harta. Tak kurang juga ramai yang jadi papa … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 18 Comments

Kemaskini Di ZhuHai GuangDong, China

Assalamualaikum, wah akhirnya dapat gak aku online sejak 4 hari lepas kat China ni. Sebenarnya aku tak larat dah nak update blog sebab aku dah nak tidur, penat sangatlah kat sini berjalan sana-sini.. tapi best. Cuma yang tak bestnya cuaca … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , , | 7 Comments

Misi Ke Hong Kong Hampir 70% …

Yahoo bestnya dapat pergi Hong Kong, .. tak sabar nak snap gambar banyak-banyak kat sana nanti.. aku ni memang gile tengok TVB Drama so memang aku nanti-nantikan kat sana boleh la jumpa aktor-aktor Hong Kong kalau boleh.. Ini lah pertama … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 11 Comments