Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

wordpress

Placeholder
Macam-Macam

Banner Baru Hasil Rekaan Akiraceo.com

borstvergroting zwangerschap Hoyey.. Hoyey.. korang perasan tak bila masuk blog ni, nampak tak banner kat atas tu? haah kalau nak tahu itulah banner terbaru Mohdzaid.com hasil rekaan blogger terkenal http://www.akiraceo.com/. Sebenarnya dah lama mengidam nak ada avatar dan banner sendiri tapi aku ni tak pandai nak melukis. So bila ada kesempatan ni aku pun mintalah tolong Jian… Baca Lagi

Placeholder
Tips

Cubaan Menggunakan CloudFlare Di Blog Mohdzaid.com

exercitii marirea penisului   Seronok sebenarnya belajar tentang website ni. Aku sejak dari sekolah menengah suka godek-godek segala apa yang ada dalam internet. Sekadar menambah ilmu pengetahuan dan mencubanya sendiri memanglah sangat seronok lebih-lebih lagi segala yang dipelajari berjaya dan nampak hasilnya. Ilmu pengetahuan tu sebenarnya banyak di Internet cuma rajin dan tak rajin je kita nak cari.… Baca Lagi

Placeholder
Blog

Google Tak Kejam

mellnövesztő szerek   Lega sikit dari semalam memikirkan apa yang dah terjadi kat blog Mohdzaid.com ni, aku ingatkan Google Dah Tak Sayang Aku tapi sangkaan aku salah sama sekali. Sebaliknya aku berterima kasih kepada Google kerana memberi banyak info dan banyak yang aku belajar. Dua hari lepas kalau korang perasan hampir 50% link blog aku ni lesap… Baca Lagi

Placeholder
Diriku

Dah Berapa Hari Tak Berblog

par søger kvinde I Tønder Salam kengkawan semua, adoiaaaiii lama sungguh rasanya aku tak update blog ni kan? semuanya gara-gara internet kat rumah aku ni buat hal lah pulak. Masa nak update blog je masa tu jugak lah internet Screamyx ni nak down. Dalam minggu ni rasanya dah berpuluh kali dia down dan time hujan pun susah nak buat connection.… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Notebook Dari Exabytes Dan Google!

Sebenarnya aku dah tunggu bungkusan ni dari minggu lepas dan baru hari ni sampai ke tangan aku, mula-mula tengok ada posmen datang rumah bawa bungkusan mula-mula aku ingat surat saman tapi bila dah nampak penghantar surat ni dari Exabytes aku dah mula happy sebab hari ni aku dapat buku notepad dari @Google dan @Exabytes_MY.  … Baca Lagi

Kembali Ke Atas