Tag Archives: vcd

Shopping, Makan Dan Santai Di Hatyai

  Terus terang aku pergi Hatyai ni main redah je, duit dalam poket pun cuma bawa RM300 je untuk makan, shopping dan santai-santai. Nasib baiklah kadar pertukaran wang disini sama je nilainya. Cuba pergi New Zealand dulu gila aku dibuatnya … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 17 Comments

Kenapa Saya BOIKOT Astro First?

  Pada awal kemunculan Astro First ni aku rasakan ianya amat bagus sekali sebab aku boleh tonton filem-filem yang masih fresh kat panggung dengan hanya menonton dirumah saja. Tetapi lama kelamaan aku rasakan ianya tak relevant dengan¬† industri perfileman negara … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | 11 Comments

Sony Music Malaysia Fanpage – Dapatkan CD Percuma Pilihan Anda!

Saya adalah seorang yang gilakan muzik, cakap apa saja lagu mesti saya minati tak kiralah lagu melayu, inggeris, cina, india, hindustan semua saya suka. Bagi saya muzik adalah universal dan sesiapa saja berhak untuk mendengar dan menghayati muzik itu sendiri. … Continue reading

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , , , , , , , , , | Add A Comment

PANAS!! : Aksi Porno Ariel Peterpan Dan Bunga Citra Lestari Pula!

Belum lagi habis dengan cerita kononnya ada 32 video porno yang dibintangi oleh wajah seiras dan mirip dengan Nazriel Ilham atau nama glamornya Ariel Peterpan bersama Luna Maya dan Cut Tari, kini Info yang baru aku baca di website Inilah.com … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 5 Comments