Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

vcd

Placeholder
Percutian

Shopping, Makan Dan Santai Di Hatyai

migliori siti incontro gratis   Terus terang aku pergi Hatyai ni main redah je, duit dalam poket pun cuma bawa RM300 je untuk makan, shopping dan santai-santai. Nasib baiklah kadar pertukaran wang disini sama je nilainya. Cuba pergi New Zealand dulu gila aku dibuatnya bawak RM1k pun tak cukup. Rasanya kalau pergi bujang-bujang ke Hatay ni RM300 dah kira… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Kenapa Saya BOIKOT Astro First?

incontri on line gratis   Pada awal kemunculan Astro First ni aku rasakan ianya amat bagus sekali sebab aku boleh tonton filem-filem yang masih fresh kat panggung dengan hanya menonton dirumah saja. Tetapi lama kelamaan aku rasakan ianya tak relevant dengan  industri perfileman negara kita kerana atas beberapa sebab musabab. Pertamanya sekarang Astro First menayangkan filem-filem yang sudah 3… Baca Lagi

Placeholder
Album Lirik Video

Sony Music Malaysia Fanpage – Dapatkan CD Percuma Pilihan Anda!

par söker par i Umeå Saya adalah seorang yang gilakan muzik, cakap apa saja lagu mesti saya minati tak kiralah lagu melayu, inggeris, cina, india, hindustan semua saya suka. Bagi saya muzik adalah universal dan sesiapa saja berhak untuk mendengar dan menghayati muzik itu sendiri. Saya telah buat banyak review album-album keluaran syarikan SonyMusic Malaysia antaranya, ALBUM REVIEW- The Potter’s,… Baca Lagi

Kembali Ke Atas