Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

Umobile

Sponsored Post

Hero P70 Buat Semua Orang Senang Hati!

ejercicios para alargar pene Geram sangat bila nak pakai internet kat smartphone tapi quota dah habis. Serius 4GB setiap bulan memang tak cukup untuk aku pakai kerja dan untuk diri sendiri. Bekerja dalam sektor digital marketing social media ni memang kena pakai internet bandwidth yang banyak. Nak mengharapkan wifi kat tempat kerja dan rumah boleh la sikit-sikit tapi bila kat… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Send SMS FREE! – Betul ni tak tipu..

titan gel bih Hari ni bila aku jalan-jalan baca orang yang aku follow kat twitter, terjumpa En.Rjuna punya artiket.. cerita pasal sms free melalui website… waaaa canggih la software ni.. aku dah try memang berjaya .. lepas ni boleh la sms free kat awek… hehehe.. jimat sikit duit belanje.. Software 1 (online sms) –  http://for-ever.us/ Software 2 (Download)… Baca Lagi

Placeholder
Blog

The Big 7 – 7-Eleven Day

muon tang vong 1 lam the nao Tahukah anda!! 7-Eleven diasaskan pada tahun 1927 di Dallas, Texas, Amerika Syarikat, apabila seorang pekerja Southland Ice Company, Joe C. Thompson, mula menjual susu, telur dan roti dari sebuah dok ais. Lokasi asalnya merupakan hadapan kedai yang diubahsuai di Southland Ice Company, sebuah kilang pembuatan ais. Sungguhpun adanya kedai runcit kecil dan perniagaan am di… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Free U-Mobile Simpack

piskavica kako se koristi U-Mobile 018, aku dah request 5 simcard U-mobile ni dari company tempat aku bekerja ni, setiap staff boleh request 5 nombor (Free Je), dah seminggu aku tunggu nombor 018 ni, dengar cerita U-Mobile ni rate dia murah, tak tau la ye atau tak sebab aku ni jarang pakai telefon. Ermmm aku sebenarnya tengah pening kepala… Baca Lagi

Kembali Ke Atas