Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

twitter

Blog

Twitter @Mohdzaid Dah 19K Followers

man söker par i Lysekil Wahhhh!! diam tak diam hari ni tengok followers twitter @mohdzaid dah cecah 19k nampaknya. Fuhhh tak sangka pulak ramai yang nak jadi kawan aku kan.. baguslah sambil kawan sambil kita boleh tukar-tukar pendapat dan idea yang best. FYI kebanyakkan followers aku tergolong dari peringkat umur 12-18 tahun. Kebanyakkan masih bersekolah. Serius aku seronok gila baca… Baca Lagi

Placeholder
Uncategorized

Twitter Digest – 2013-02-04 to 2013-02-10

kích thước dương vât trung bình Jawapan ‘Sayang – Shae’ | Mr Bie [Parodi]: http://t.co/8xiEWPru via @youtube -> Happy Chinese New year! Have fun everyone! Wishing everyone a great year ahead. -> JANGAN mendamba dan meminta BERLEBIH-LEBIHAN, jika TIDAK tahu untuk BERSYUKUR dan BERTERIMA KASIH di atas PEMBERIAN-NYA. -> JANGAN terlalu mengharap akan KESEMPURNAAN, jika TIDAK mahu berusaha MEMPERBAIKI DIRI melalui… Baca Lagi

1 2 3 7
Kembali Ke Atas