Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

Tips

Placeholder
Tips

Permainan Komputer Tingkatkan Ketajaman Penglihatan

online dating sites free ▶Satu kajian mendapati pengguna komputer yang bermain permainan berbentuk aksi atau pertarungan mempunyai daya penglihatan yang lebih tajam selepas bermain selama 10 hari dengan purata 1 jam sehari ▶Penyelidikan ke atas para pelajar kolej yang berumur 18 hingga 23 tahun yang dijalankan oleh penyelidikan dari Universiti of Rochester New York mendapati hasil kajian mungkin boleh… Baca Lagi

Tips

Cara Install WordPress Plugin : NuffnangX Conversations

free affair Salam semua. Mungkin dah ada yang tahu sekarang ni Nuffnangx sudah ada plugin sendiri untuk WordPress Self Hosting. Bagi yang masih yang tak tahu boleh usha entry ini WordPress Plugin : NuffnangX Conversations. Hari ini aku nak tunjukkan cara bagaimana untuk download dan upload dalam bahagian plugin di WordPress anda. 1. Login WordPress Self Hosting… Baca Lagi

Tips

Tips Elak Bau Busuk

japanese singles dating Tengah hari tadi aku pergi servis kereta kat Proton sebab kereta aku dah nazak giler. Dalam duk menunggu tu tangki pundi ni asik nak terkencing je. Jadi aku pun pinjam lah tandas diorang. Tengok dalam tandas ada satu balang arang. Of koss la aku pelik apasal pi letak arang dalam tandas. So atas rasa ingin… Baca Lagi

Placeholder
Tips

Tips Elak Lupa Tempat Letak Kereta

buy a russian wife Tentu korang pernah kehilangan kenderaan di dalam bangunan pusat membeli belah kan? Macam aku juga yang jenis pelupa ni kekadang sampai hilang akal mencari kereta sendiri. Sebagai contoh aku pernah parking kereta kat bangunan yang besar dan setiap tingkat hampir sama je situasinya. Pernah sekali aku sampai ingat kereta aku dah kena curi tapi bila… Baca Lagi

Tips

Masalah iPhone Tiada Bunyi

Bila aku search kat Google “masalah iphone tiada bunyi” macam tak membantu masalah aku ni. Sejak aku kemaskini ios ke versi 6.0 macam-macam masalah pula yang timbul. Version terkini 6.0.1 pun tak juga membantu. So bila aku Google dalam bahasa inggeris rupanya masalah iPhone no sound ni ramai gak yang terkena. Mejoriti mereka yang pakai… Baca Lagi

1 2 3 5
Kembali Ke Atas