Aku Insan Biasa

Tag archive

telefon

Placeholder
Iklan

Hanya Satu Nombor Untuk Order GAS PETRONAS

Pernah tak terjadi kat korang bila tengah masak lauk pauk untuk keluarga atau orang tersayang tiba-tiba gas kat rumah tu habis?.. mesti pernahkan terjadi pekara macam tu?.. Bagi aku satu pekara yang paling aku benci nak buat adalah bila mak aku suruh beli gas masak. Sebabnya aku malas nak angkat tong gas yang berat dan… Baca Lagi

Placeholder
Promo

Aplikasi Telefon Bimbit Raja Lawak 5

Seiring dengan perkembangan teknologi terkini, Raja Lawak juga kini maju setapak lagi. Selepas memperkenalkan laman social Facebook dan Twitter, kini Raja Lawak memperkenalkan sesuatu yang akan sentiasa bersama anda di mana jua. Dalam musim ini, satu aplikasi telefon bimbit telah disediakan. Segala berita, koleksi lawak, pelbagai muat turun dan maklumat-maklumat mengenai Raja Lawak 5 disediakan… Baca Lagi

Placeholder
OMG

AXE Malaysia – Nak Dia Kejutkan Kamu? Oh Baby!

Wow tahu tak korang bahawa AXE telah datang ke Malaysia?.. ala ingat tak iklan deodorant yang agak-agak lucah tu?.. kini dah ada di Malaysia, diorang pun dah ada Facebook khas untuk orang Malaysia. Tapi kan macam mana boleh lepas yek iklan macam ni, macam ada unsur-unsur sex juga, macam mana boleh terlepas daripada Finas atau… Baca Lagi

ZC
Blog/Diriku

Color Me Corby

Sebelum apa-apa aku nak cakap yang aku suka Samsung Corby warna putih dan Kuning… sebab apa? putih itu suci… cewah kuning pulak warna diraja hehehe… tul lah.. aku berkenan betul dengan Corby putih ni.. harap boleh dapatkannya satu hari nanti… Tahun baru 2010 ini, SAMSUNG CORBY dan kerjasama Nuffnang.com.my akan mengadakan satu karnival di Sunway… Baca Lagi

Kembali Ke Atas