Tag Archives: teksi

Pemandu Teksi Mogok? Biarkan Mereka Rasa..

Kasar ke tajuk entry ni? Kalau ada yang terasa tu terpulanglah. Sebelum tu aku ada baca artikel dari Harian Metro tentang Pemandu Teksi ni buat mogok kat depan Pavillion dan Jalan Bukit Bintang semalam sampai jalan jam teruk. KUALA LUMPUR: … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , , , | 21 Comments

Teksi KL 99.99% Cekik Darah

Aku bukan lah seorang yang selalu naik kenderaan awam seperti bus, monorail, teksi, LRT dan sebagainya. Baru-baru ni aku dah tak ada jalan lain untuk ke satu destinasi cuma teksi lah harapan yang ada. Kejadian berlaku jam 6.30 pagi dimana … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , | 23 Comments

Percutian Singapura – Jom Naik Public Transport

Alhamdulillah percutian ke Singapore berjalan dengan lancar. Pertama kali menjejakkan kaki ke tanah Singapura buat aku sangat teruja dengan kemajuan yang dilakar di tanah kecil ini. Kalau nak ke Singapura dan budget nak jalan-jalan sendiri tanpa guna mana-mana agent pelancongan … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 25 Comments

Jom Shopping Di Plaza Wawasan, Kota Kinabalu Sabah.

Nak cari barang kraftangan, tshirt, keychain, beg dan cendera mata lain untuk dibawa pulang? apa kata kalau ke Kota Kinabalu Sabah kita singgah sebentar di Plaza Wawasan. Disini terdapat pelbagai barangan kraftangan dan lain-lain dijual dengan harga yang cukup murah. … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 10 Comments