Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

staff

Placeholder
Diriku

1 March 2010 – Selamat Hari Jadi Mak

stel zoekt stel in Sittard Hari ni dari pagi sampai la kemalam aku penuh dengan aktiviti… penat memang tak ingatlah sebab semalamnya pun tak cukup tidur. Memang dah janji dengan kawan-kawan office hari ni nak pergi bersenam kat GYM di Times Square. GYM ni belum dibuka lagi tapi buat masa sekarang boleh diguna pakai oleh semua Berjaya Staff.. hhuhu memang… Baca Lagi

Placeholder
Blog

Selamat Hari Jadi Nuffnang!

uomo cerca donna Rovigo Hari ini genap 3 tahun hari jadi Nuffnang, ditubuhkan pada 27 February 2007 dan bergiat aktif sebagai platform pengiklanan internet yang paling popular di Asia. Bagi aku Nuffnang dah macam keluarga sebab ianya dekat bersama blogger. Nuffnang jugalah yang menjadikan aku rajin berblog walaupun penulisan aku bukanlah seorang blogger yang baik dan bagus. Oleh itu… Baca Lagi

Kembali Ke Atas