Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

Smartphone - page 2

Placeholder
Tips

Kod-Kod Rahsia BLACKBERRY

estensore per il pene Rasanya ramai je pengguna Blackberry kat Malaysia ni kan, huhu aku pun pakai Blackberry gak.. ye lah BB ni kan penting untuk blogger-blogger macam kita ni, senang nak bawa sana sini.. Tapi tahukah korang bahawa Blackberry ada kod-kod rahsia tersendiri?.. mungkin kod-kod ini berguna kepada korang juga, jadi aku nak kongsilah kat korang. Rasanya ini… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Pelancaran Blackberry Torch Celcom di Pavillion

kari i njeriut Anda penggemar Blackberry? huhu aku pun sukakan Blackberry sebab ianya amat ringat dan penuh dengan ciri-ciri sosial network bagi seorang blogger inginkan. Hari Khamis lepas bertempat di Pavilion Kuala Lumpur berlangsungnya pelancaran Blackberry Torch dari Celcom untuk peminat-peminat Blackberry. Model baru Torch ini amat menarik sekali minat dan perhatian anak muda masa kini. Pihak media… Baca Lagi

Placeholder
Tips

Facebook Lancarkan 0.facebook.com (Akses Facebook Percuma – DiGi Sahaja)

kvinna söker par i Skövde Facebook baru je lancarkan laman mobile iaitu 0.facebook.com, laman ni memudahkan pengguna Facebook untuk mengakses melalui telefon bimbit. Apa yang bestnya tentang laman 0.facebook.com ni ianya ringan, pantas dan yang paling best ianya percuma data-charge. Wow maknanya korang boleh akses laman Facebook melalui handphone secara percuma je.. perhhhhh gempak siut… tapi buat masa sekarang ni… Baca Lagi

Placeholder
Blog

Why Smartphones can be Dumbphones

man zoekt stel in Hengelo Why Smartphones can be Dumbphones atau pun dalam bahasa melayunya, kenapa telefon pintar boleh menjadi telefon dungu… huhu ye ke boleh jadi dungu?.. ermmm ntah la mari kita selidik. Kajian mendapati bahawa hanya 20% pengguna Smartphone seperti BlackBerry®, HTC, Nokia, iPhone dan lain-lain sewaktu dengannya menggunakan dan tahu menggunakan fungsi didalam Smartphone mereka.  Selebih 80% pengguna Smartphone yang lain diluar… Baca Lagi

Promo

DiGi BlackBerry – Apa Kata Mereka?

Ini adalah entey terakhir saya membuat review tentang DiGi BlackBerry dan pengalaman ini membuat saya sangat teruja sekali. Banyak benda yang saya belajar dan menginformasikan diri dalam membuat ulasan tentang DiGi BlackBerry. Tentunya anda telah membaca beberapa artikel saya tentang DiGi BlacBerry sebelum ini kan.. antaranya seperti berikut :- DiGi Internet Unlimited Plan Paling Murah!… Baca Lagi

Kembali Ke Atas