Tag Archives: Smartphone

Jom Follow My NuffnangX

Rasanya dah ramai diantara blogger dah tahu tentang kewujudan sebuah laman portal komuniti yang dipanggil NuffnangX. Merupakan sebuah laman komuniti sosial blogger menggumpul dan berkongsi maklumat dari segenap pelusuk dunia. Sekarang ni kalau nak cari maklumat senang je selain dari … Continue reading

Posted in Nuffnang | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment

Nak Beli iPhone 5 Atau Samsung Galaxy S3?

Baca edisi mobile di : http://www.nuffnangx.com/l/WbHB22B Sejak dua menjak ni terbayang-bayang nak beli smartphone baru. Sekarang ni aku masih lagi pakai iPhone 3GS yang boleh dikatakan sudah ketinggalan zaman tuh. Al-maklumlah bukan orang kaya untuk tukar handphone selalu. Dalam fikiran … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , | 15 Comments

Nokia Lumia 610 Untuk Ibu Tercinta

Dah lama rasanya aku tak merasa pakai smartphone baru kan? setiap kali nak cari smartphone baru aku akan pastikan ianya pelbagai guna, cool dan bergaya. Teringin nak cari smartphone yang sesuai untuk golongan muda macam aku ni dan sesuai juga … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 8 Comments

DG Smart Plan and my Android Phone

  Kadang-kadang bila duduk melepak kat mamak dengan kawan-kawan ramai yang nak menunjuk-nunjuk handphone dan smartphone masing-masing.  Tapi bila aku tanya pada mereka apa kelebihan yang ada pada smartphone tu ramai yang jawab boleh berFacebook, Twitter, Youtube, surf internet dan … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Comment