Aku Insan Biasa

Tag archive

Smartphone

Screen Shot 2015-09-18 at 7.46.31 PM
Sponsored Post

Hero P70 Buat Semua Orang Senang Hati!

Geram sangat bila nak pakai internet kat smartphone¬†tapi quota dah habis. Serius 4GB setiap bulan memang tak cukup untuk aku pakai kerja dan untuk diri sendiri. Bekerja dalam sektor digital marketing social media ni memang kena pakai internet bandwidth yang banyak. Nak mengharapkan wifi kat tempat kerja dan rumah boleh la sikit-sikit tapi bila kat… Baca Lagi

Placeholder
Iklan

Jom Follow My NuffnangX

Rasanya dah ramai diantara blogger dah tahu tentang kewujudan sebuah laman portal komuniti yang dipanggil NuffnangX. Merupakan sebuah laman komuniti sosial blogger menggumpul dan berkongsi maklumat dari segenap pelusuk dunia. Sekarang ni kalau nak cari maklumat senang je selain dari Google korang boleh juga cuba search kat NuffnangX ni. Sebab carian dan kumpulan data yang… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Nak Beli iPhone 5 Atau Samsung Galaxy S3?

Baca edisi mobile di : http://www.nuffnangx.com/l/WbHB22B Sejak dua menjak ni terbayang-bayang nak beli smartphone baru. Sekarang ni aku masih lagi pakai iPhone 3GS yang boleh dikatakan sudah ketinggalan zaman tuh. Al-maklumlah bukan orang kaya untuk tukar handphone selalu. Dalam fikiran dah terfikir nak beli iPhone 5 bila dah sampai ke Malaysia nanti. Kenapa yek? bila… Baca Lagi

Placeholder
Sponsored Post

Nokia Lumia 610 Untuk Ibu Tercinta

Dah lama rasanya aku tak merasa pakai smartphone baru kan? setiap kali nak cari smartphone baru aku akan pastikan ianya pelbagai guna, cool dan bergaya. Teringin nak cari smartphone yang sesuai untuk golongan muda macam aku ni dan sesuai juga untuk digunakan oleh semua lapisan golongan usia. Jadi apakah smartphone yang terbaik sekarang ni ye?..… Baca Lagi

Placeholder
Promo

DG Smart Plan and my Android Phone

  Kadang-kadang bila duduk melepak kat mamak dengan kawan-kawan ramai yang nak menunjuk-nunjuk handphone dan smartphone masing-masing.¬† Tapi bila aku tanya pada mereka apa kelebihan yang ada pada smartphone tu ramai yang jawab boleh berFacebook, Twitter, Youtube, surf internet dan macam-macam lagi. Bila aku tanya kenapa mereka jarang kemaskini status FB korang melalui mobile semuanya… Baca Lagi

Placeholder
Promo

Blackberry Serendah RM3.00 Menanti Anda!

Anda penggemar smartphone Blackberry? ya inilah masanya kepada sesiapa yang berhajat nak merasa pakai Blackberry tu, apa lagi pergi dan datang beramai-ramai ke U Mobile Launch Event di Berjaya Times Square (BTS) pada 21-Januari-2011 jam 10pagi. Pastikan korang datang awal dan kalau boleh tidur terus kat pintu masuk BTS supaya korang boleh jadi orang 10… Baca Lagi

Kembali Ke Atas