Tag Archives: service

Kecewa Dengan Burger Bakar Abang Burn

Hari ni tergerak rasanya nak makan Burger Bakar dan tempat paling dekat dengan rumah aku adalah di Burger Bakar Abang Burn di Ramal Food Junction Kajang. Ini sebenarnya first time aku makan burger bakar sejak dah lama diperkenalkan di Malaysia. … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , | 16 Comments

Tulang Anjing Kat Kereta?

Hari ni aku cuti dan sempat la nak pergi service kereta yang dah beribu-ribu kilometer tak pergi tukar minyak hitam. Aku ni memang liat sikit nak pergi service kereta sebab masalah kewangan yang asik tak cukup je, lagilah hujung bulan … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , | 2 Comments

Weeave Mengegarkan Rangkaian Laman Sosial Anda!

Yo geng! Bersosial di arena internet kini semakin mudah dengan aplikasi terbaru kami, Weeave.com. Bayangkan kemudahan semua rangkaian kegemaran anda seperti facebook, twitter dan friendster kini disatukan di satu lokasi. Hanya satu login untuk anda berkomunikasi dengan segala rakan-rakan anda … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments