Aku Insan Biasa

Tag archive

service

Macam-Macam

Kecewa Dengan Burger Bakar Abang Burn

Hari ni tergerak rasanya nak makan Burger Bakar dan tempat paling dekat dengan rumah aku adalah di Burger Bakar Abang Burn di Ramal Food Junction Kajang. Ini sebenarnya first time aku makan burger bakar sejak dah lama diperkenalkan di Malaysia. Ok nak jadikan cerita, aku sampai kat Ramal Food Junction ni lebih kurang jam 9.40… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Tulang Anjing Kat Kereta?

Hari ni aku cuti dan sempat la nak pergi service kereta yang dah beribu-ribu kilometer tak pergi tukar minyak hitam. Aku ni memang liat sikit nak pergi service kereta sebab masalah kewangan yang asik tak cukup je, lagilah hujung bulan ni nak pergi vacation ke Phuket lagi nak pakai banyak duit. Disebabkan tayar kereta aku… Baca Lagi

Placeholder
Promo

Weeave Mengegarkan Rangkaian Laman Sosial Anda!

Yo geng! Bersosial di arena internet kini semakin mudah dengan aplikasi terbaru kami, Weeave.com. Bayangkan kemudahan semua rangkaian kegemaran anda seperti facebook, twitter dan friendster kini disatukan di satu lokasi. Hanya satu login untuk anda berkomunikasi dengan segala rakan-rakan anda di pelbagai laman web sosial anda. Lebih dari itu, anda dapat mengakses update terkini, video… Baca Lagi

shah1
Promo

DiGi BlackBerry – Apa Kata Mereka?

Ini adalah entey terakhir saya membuat review tentang DiGi BlackBerry dan pengalaman ini membuat saya sangat teruja sekali. Banyak benda yang saya belajar dan menginformasikan diri dalam membuat ulasan tentang DiGi BlackBerry. Tentunya anda telah membaca beberapa artikel saya tentang DiGi BlacBerry sebelum ini kan.. antaranya seperti berikut :- DiGi Internet Unlimited Plan Paling Murah!… Baca Lagi

blackberry-roadshow
Promo

Blackberry Crazy Deals Roadshow at Mid Valley Megamall

Anda mengidam nak pakai Blackberry?.. inilah masanya! DiGi sedang menawarkan penjimatan “DG Smart Plan for Blackberry” di Mid Valley Megamall dari 3 – 7 March 2010. Jangan lepaskan tawaran hebat ini dan pastinya sesuatu yang menarik buat anda disana semperna pelancaran BlackBerry Bold 9700 Smartphone yang lebih gempak dan lebih terkini. Harga yang ditawarkan sangat… Baca Lagi

Kembali Ke Atas