Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

selangor

Placeholder
Uncategorized

Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa Negeri-Negeri Seluruh Malaysia Tahun 1433H/2012M

free dating sites international Sumber Gambar : Google.com Salam kepada semua pembaca blog Mohdzaid.com tak lama lagi dah nak masuk bulan Ramadhan 1433H dan sampainya waktu umat Islam seluruh dunia menunaikan Rukun Islam yang ke 3 iaitu Berpuasa pada bulan Ramadhan. Semoga perjalanan Ramadhan pada tahun ini dipermudahkan Allah S.W.T dan sama-samalah kita meningkatkan lagi amal ibadat kepada Nya.… Baca Lagi

Placeholder
Iklan

Best Juga Kereta Volkswagen Nih!

dating online free   Sabtu lepas sempat lah aku turun Desa Park City untuk mencuba dan merasai apakah keunikan yang ada pada kereta Volkswagen ni. Orang cakap kereta VW memang bagus tapi apa yang bagusnya? aku sebenarnya memang dah lama mengidam untuk membeli kereta VW tapi apakan daya aku masih tak mampu untuk memilikinya. Yelah berapa sangatlah gaji… Baca Lagi

Blog/Diriku/Video

Detik Cemas Banjir di Kajang !!

dating sider handicappede Detik cemas Banjir di Kajang sangatlah merisaukan banyak pihak termasuk saya sendiri kerana kampung saya terletak di Kajang. Berita terkini dari kajang melaporkan jalan raya di sekitar pekan kajang ditutup dan hanya akan dibuka apabila keadaan benar-benar selamat untuk dilalui. Dilaporkan juga ada 2 nyawa telah terkorban namun berita tentang kematian masih belum lagi dapat… Baca Lagi

Placeholder
Uncategorized

Terkini : Keadaan Banjir Di Kajang !

free dating sites to find rich men Gempar !! di Kajang, Selangor sebentar tadi baru sahaja seorang blogger iaitu Doposen.com merakam detik cemas banjir di Kajang kira-kira pukul 4.30 petang tadi..keadaan yang sangat teruk dan merbahaya ini membuatkan ramai pihak mula bimbang dengan paras air yang makin meningkat dan melepasi paras bahaya. Plaza metro kajang sudah mula ditenggelami air dan dijangka banyak… Baca Lagi

Placeholder
MSS2011

Day 3 MSS2011 – Long House Dan Pasar Ikan Bakar Awana Genting Highlands

Percutian ke Genting kali ini di My Selangor Story agak berlainan sedikit dengan percutian aku sebelum ini. Kali ini kami ke Awana Genting Highlands Hotel & Resort tapi disini kami melakukan aktiviti Awana Eco Adventures dimana para peserta akan melakukan aktiviti seperti Jungle Trekking, Boot Camp, Night Trail,  Obstacle Course dan banyak lagi. Maklumat lanjut… Baca Lagi

1 2 3 5
Kembali Ke Atas