Tag Archives: selangor

Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa Negeri-Negeri Seluruh Malaysia Tahun 1433H/2012M

Sumber Gambar : Google.com Salam kepada semua pembaca blog Mohdzaid.com tak lama lagi dah nak masuk bulan Ramadhan 1433H dan sampainya waktu umat Islam seluruh dunia menunaikan Rukun Islam yang ke 3 iaitu Berpuasa pada bulan Ramadhan. Semoga perjalanan Ramadhan … Continue reading

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 3 Comments

Best Juga Kereta Volkswagen Nih!

  Sabtu lepas sempat lah aku turun Desa Park City untuk mencuba dan merasai apakah keunikan yang ada pada kereta Volkswagen ni. Orang cakap kereta VW memang bagus tapi apa yang bagusnya? aku sebenarnya memang dah lama mengidam untuk membeli … Continue reading

Posted in Nuffnang | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | 8 Comments

Detik Cemas Banjir di Kajang !!

Detik cemas Banjir di Kajang sangatlah merisaukan banyak pihak termasuk saya sendiri kerana kampung saya terletak di Kajang. Berita terkini dari kajang melaporkan jalan raya di sekitar pekan kajang ditutup dan hanya akan dibuka apabila keadaan benar-benar selamat untuk dilalui. … Continue reading

Posted in Blog, Diriku, Video | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Comments

Terkini : Keadaan Banjir Di Kajang !

Gempar !! di Kajang, Selangor sebentar tadi baru sahaja seorang blogger iaitu Doposen.com merakam detik cemas banjir di Kajang kira-kira pukul 4.30 petang tadi..keadaan yang sangat teruk dan merbahaya ini membuatkan ramai pihak mula bimbang dengan paras air yang makin … Continue reading

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment