Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

selamat hari raya

Placeholder
Diriku

Masih Dapat Duit Raya?

crecimiento busto Macam tak percaya je dikala usia 28 tahun masih dapat duit raya. Tahun ni tak lah banyak sangat duit raya yang aku dapat tapi dalam kemeriahan Aidilfitri pakcik-makcik aku masih tak lupakan anak-anak buahnya yang dah besar panjang ni. Tahun ni dikira balik hari raya pertama aku dapat collection duit raya sebanyak RM73.00 ini baru… Baca Lagi

Placeholder
Diriku

Chocolate Chip Cookie Kak Ina KL

Paar sucht Paar in Hessen Akhirnya tertunailah hasrat dihati apabila Chocolate Chip Cookie yang ditempah khas dari Kak Ina KL sampai ketangan aku. Memang kalau boleh tiap-tiap tahun hari raya nak order cookie kak ina ni sebab rasanya yang sedap dan terbaik. Masuk tahun ni tahun kedua aku order, thanks ye kak ina sebab sudi ambil tempahan saya dan sudi… Baca Lagi

Placeholder
Blog

Selamat Hari Raya & Selamat Hari Merdeka

par söker man i Västerbotten Dikesempatan ni aku nak ucapkan selamat menyambut Hari Raya & selamat Hari KeMerdekaan yang ke 54 tahun. 1Malaysia Transformasi Berjaya, Rakyat Sejahtera. Kepada yang balik kampung tu berhati-hati dijalan raya ye, pandu cermat jiwa selamat. Kalau aku ada salah dan silap dalam pergaulan semasa event or apa-apa yang menyinggung hati dan perasaan korang aku nak… Baca Lagi

Placeholder
Album Lirik Video

Keyword Dan Lirik Selamat Hari Raya

kaksi penistä Wahhh ramai pulak yang masuk blog aku ni cari lirik lagu raya.. ini pun aku tahu dari Analytics keyword blog Mohdzaid.com dari dashboard Nuffnang aku tuh.. bagus-bagus.. lagi berapa hari je nak raya kan.. so ape kata kita hangatkan lagi perasaan dan countdown nak raya dengan nyanyi lagu-lagu raya ok tak?.. ermm aku pun tak… Baca Lagi

Kembali Ke Atas