Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

samsung

Placeholder
Uncategorized

Samsung & BigBang was a Blast!

uomo cerca donna Bologna Samsung & BigBang was a Blast!.. terbaik.. terhebat.. terbest.. terpesona.. semua ada.. Terima kasih kepada Samsung Malaysia dan Nuffnang Malaysia sebab sudi beri tiket VIP kat aku untuk menyaksikan persembahan hebat dari kumpulan Korea terkemuka dunia BIGBANG. Rasanya ni concert artis Korea kedua aku pergi tengok live selain Wonder Girls. Persembahan BIGBANG memang awesome dan… Baca Lagi

Placeholder
Promo

BigBang’s Journey To Stardom

na powiekszenie penisa G-Dragon, T.O.P, Teayang, Seungri dan Deasung merupakan nama besar dan tidak asing lagi bagi peminat K-POP di Korea dan seluruh dunia termasuk Malaysia. Menggunakan nama BIGBANG, kemasyhuran yang dicipta anak-anak muda ini mendapat perhatian ramai terutamanya peminat wanita dan kanak-kanak kerana kekacakkan dan kehebatan nyanyian mereka. Jangan kata wanita je minat mereka tau lelaki pun ada… Baca Lagi

Placeholder
Sponsored Post

Senheng’s 23rd Anniversary Real Power

Orang cakap tanpa hiburan tak meriahlah dunia ni. Tanpa TV tak hiduplah suasana. Betul gak sebenarnya cakap orang tu maklumlah sejak rumah aku banjir rumah aku dah tak ada tv sebab rosak. Alhamdulillah hasil dari blogging dapatlah rezeki sikit bulan ni dan dah lama mengidam sangat nak pakai Smart TV yang boleh connect dengan internet… Baca Lagi

Kembali Ke Atas