RM 7,638.89 – Terima Kasih Nuffnang Malaysia

 

Ingat lagi tak entry Nuffnang Buffered Earnings – RM7000 Lagi Bulan Ini haha tu entry lama tuh. Lepas pada aku tulis cerita MIMPI yang aku dapat buffered earning ni adalah 2-3 orang blogger yang tak puas hati. Habis aku dimaki hamun dalam blog diorang. Tapi tu tak patahkan semangat aku sebab aku tak menipu pun kat mereka cuma mereka je yang ingat aku ni seorang penipu.. pelik juga aku tengok 2 orang blogger tu yang terlalu emo dengan kejayaan aku.. tak apalah mereka pun berhak menulis apa yang tersirat dalam hati diorang tapi berpada-padalah kalau nak nasihatkan orang jangan sampai keluar perkataan yang tak sedap didengar.. kalau tak percaya boleh tengok kat sini Misleading Titles – Nuffnang Buffered Earnings RM7000 Lagi Bulan Ini.

Hari ni Alhamdulillah aku nak tulis lagi berkenaan duit Nuffnang. Kali ni bukan nak menunjuk atau nak menipu sesiapa tapi hari ni nak cakap yang aku dah berjaya kumpul RM7,638,89. Semuanya ini dari hasil blogging sejak 4 tahun lepas sampailah sekarang. Alhamdulillah juga Nuffnang sentiasa bagi sokongan dan tunjuk ajar kat aku untuk menulis blog dengan betul dan berhemah. Tak bolehlah aku nak challenge blogger popular yang lain.. diorang lagi power sebulan je boleh dapat RM10k. Cukuplah dan aku amat bersyukur apa yang dah aku perolehi sekarang ni. Satu pendapatan yang sanggat lumayan bagi aku.

Kalau nak dikatakan RM7k ni bukanlah semata-mata dari iklan yang pelawat klik tapi ianya juga termasuk dari buffered earning dan sponsor post yang aku dapat. Syukur kepada Allah kerana sentiasa murahkan rezeki aku. Terima kasih juga kepada Nuffnang kerana sentiasa berikan iklan yang terbaik untuk pembaca blog mohdzaid.com. Semoga Nuffnang dan Mohdzaid.com terus maju jaya sampai bila-bila.

Bila tengok angka duit sampai RM7k ni bertambah-tambah semangat aku nak update blog. Ok lepas ni lebih banyak aksi dan cerita hangat kembali di Mohdzaid.com.. korang tunggu je la sebab sekarang ni aku bz sikit dengan kerja.. lepas ni aku mungkin free dan banyak masa terluang untuk update blog so tunggu ye cerita-cerita hangat dari blog ni okey..