Aku Insan Biasa

Tag archive

ramadan

Nyonya Flyer2012
Macam-Macam

Buffet Ramadhan 2013 – PARKROYAL Kuala Lumpur

Ramadhan 2013 kembali lagi tidak lama lagi, pastinya ramai diantara pembaca yang akan tercari-cari tempat berbuka untuk memeriahkan lagi bulan puasa yang menjelma. Bagi yang berdekatan dengan Kotaraya Kuala Lumpur dan ingin ubah selera apa kata mencuba Buffet Ramadhan di PARKROYAL Kuala Lumpur. Bertemakan “Hawker Temptations Ramadhan Feast” yang pastinya akan menambat hati tetamu yang… Baca Lagi

1-Berbuka Puasa Tropicana Food Review8
Macam-Macam

Buffet Ramadhan 2013 Di Tropicana Golf & Country Resort

Ramadhan kembali lagi… pastinya dah ramai yang tak sabar-sabar nak tunggu kedatangan bulan puasa yang mulia ni. Pastinya bila tiba bulan puasa mula tercari-cari menu yang best untuk berbuka. Ada juga yang tercari-cari tempat berbuka puasa yang menyediakan pelbagai hidangan enak dan murah. Ok jangan risau semalam aku baru je makan dekat Tropicana Golf &… Baca Lagi

OMG

Nak testing jap. sila abaikan twit ini. http://t.co/RAj3Qaeo

Nak testing jap. #param2012 sila abaikan twit ini. http://t.co/RAj3Qaeo – Gambar-gambar terkini Pasar Ramadhan via http://twitter.com/mohdzaid – http://twitter.com/mohdzaid/status/226310952969195520 – Untuk dapatkan senarai Pasar Ramadan sekitar Lembah Klang sila klik http://www.mohdzaid.com/2011/08/01/senarai-kawasan-bazaar-ramadan-2011.html Baca Lagi

Placeholder
OMG

Selamat Berpuasa : Koleksi Serantau Pantun Puasa

Ramadan tiba lagi.. esok bermulalah semua umat islam seluruh dunia menunaikan rukun islam yang ke3 iaitu berpuasa di bulan Ramadan. Hari ni aku suka baca pantun-pantun yang di Google dengan keyword “Pantun Puasa” dan ada yang best dan kelakar. Jadi aku nak share kepada semua pembaca pantun-pantun yang aku baca tu. Kredit kepada blogger dan… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Buffet Ramadhan – Restoran Rasa Utara

    Baru-baru ini saya berkesempatan untuk mencuba hidangan dan juadah istimewa berbuka puasa di Restoran Rasa Utara di Times Square Kuala Lumpur. Terima kasih kepada boss 7-Eleven Malaysia Sdn. Bhd iaitu Mr. U-Ming Tan yang belanja kami dan pihak pengurusan Restoran Rasa Utara yang menyediakan hidangan yang sangat lazat dan menyelerakan ini. Bila bercakap… Baca Lagi

Placeholder
Blog

Semurni Kasih : Salurkan Bantuan Anda di 7-Eleven Community Care

Hari Raya semakin hampir dan bulan Ramadan bakal menutup tirainya tidak lama lagi. Sempena bulan Ramadan yang mulia ini marilah kita bersama-sama menghulurkan bantuan kepada mereka yang memerlukan. Tertarik dengan aktiviti yang dianjurkan oleh pihak 7-Eleven Malaysia ini mereka telah mengadakan 7-Eleven Community Care dalam program Semurni Kasih bagi membantu golongan dan badan kebajikan yang… Baca Lagi

Kembali Ke Atas