Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

pulau aur

Placeholder
Uncategorized

Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa Negeri-Negeri Seluruh Malaysia Tahun 1433H/2012M

chatting cam online Sumber Gambar : Google.com Salam kepada semua pembaca blog Mohdzaid.com tak lama lagi dah nak masuk bulan Ramadhan 1433H dan sampainya waktu umat Islam seluruh dunia menunaikan Rukun Islam yang ke 3 iaitu Berpuasa pada bulan Ramadhan. Semoga perjalanan Ramadhan pada tahun ini dipermudahkan Allah S.W.T dan sama-samalah kita meningkatkan lagi amal ibadat kepada Nya.… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa Negeri-Negeri Seluruh Malaysia Tahun 1430H / 2009M

married people dating website Lagi seminggu kita nak berpuasa, yang perempuan tu dah habis ganti puasa ke belum?.. kalau belum masih sempat lagi ni… kepada sesiapa yang nakkan jadual imsak dan berbuka puasa untuk tahun 2009 ni… boleh download pdf kat bawah ni secara percuma yang diambil dari laman http://www.islam.gov.my/ Sabda Rasulullah saw: “Barangsiapa yang mendirikan Ramadhan dengan penuh… Baca Lagi

Kembali Ke Atas