Aku Insan Biasa

Tag archive

puasa

1-Berbuka Puasa Tropicana Food Review8
Macam-Macam

Buffet Ramadhan 2013 Di Tropicana Golf & Country Resort

Ramadhan kembali lagi… pastinya dah ramai yang tak sabar-sabar nak tunggu kedatangan bulan puasa yang mulia ni. Pastinya bila tiba bulan puasa mula tercari-cari menu yang best untuk berbuka. Ada juga yang tercari-cari tempat berbuka puasa yang menyediakan pelbagai hidangan enak dan murah. Ok jangan risau semalam aku baru je makan dekat Tropicana Golf &… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Selebriti Popular Di Majlis Berbuka Puasa

Bila tiba bulan puasa ramai pihak yang tampil untuk memberikan sumbangan kepada anak-anak yatim. Baguslah kepada mereka yang sudi buat majlis berbuka puasa untuk meraikan anak-anak yang kurang bernasib baik ni. Semalam bertempat di One World Hotel aku dijemput bersama-sama Selebriti Popular untuk memeriahkan lagi Majlis Berbuka Puasa Bersama Anak Yatim Anak-anak yatim pun gembira… Baca Lagi

OMG

Nak testing jap. sila abaikan twit ini. http://t.co/RAj3Qaeo

Nak testing jap. #param2012 sila abaikan twit ini. http://t.co/RAj3Qaeo – Gambar-gambar terkini Pasar Ramadhan via http://twitter.com/mohdzaid – http://twitter.com/mohdzaid/status/226310952969195520 – Untuk dapatkan senarai Pasar Ramadan sekitar Lembah Klang sila klik http://www.mohdzaid.com/2011/08/01/senarai-kawasan-bazaar-ramadan-2011.html Baca Lagi

Placeholder
OMG

Selamat Berpuasa : Koleksi Serantau Pantun Puasa

Ramadan tiba lagi.. esok bermulalah semua umat islam seluruh dunia menunaikan rukun islam yang ke3 iaitu berpuasa di bulan Ramadan. Hari ni aku suka baca pantun-pantun yang di Google dengan keyword “Pantun Puasa” dan ada yang best dan kelakar. Jadi aku nak share kepada semua pembaca pantun-pantun yang aku baca tu. Kredit kepada blogger dan… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Rezeki.. Menang Lagi RM100 Duit Raya

Alhamdulillah. Orang kata kalau dah rezeki tak kemana pun asalkan kita sendiri pandai cari rezeki yang Allah bagi. Petang tadi dapat panggilan dari radio Era.FM yang aku menang peraduan Horlicks Sering Di Hati Saya Bersama Era. Rasanya baru minggu lepas aku join peraduan ni dan hari ni diorang umumkan aku pemenang bertuah. Peraduan ni senang… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Ramadhan Buffet Di Holiday Villa Hotel & Suites Subang

Pastinya pada musim Ramadan ini mesti ramai yang tercari-cari kat mana tempat nak berbuka puasa dan bersahur yang sesuai dengan citarasa korang semua. Tak payang nak pening-pening kepala nak cari tempat yang sesuai sebab aku cadangkan kat korang pergi Holiday Villa Hotel & Suites Subang sebab kat sini terdapat banyak pilihan berbuka puasa dari citarasa… Baca Lagi

Kembali Ke Atas