Aku Insan Biasa

Tag archive

poco-poco

Placeholder
Macam-Macam

Main Layang-Layang Bersama Churp2

Seronok sangat sabtu lepas sebab dapat pergi Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting , Lawatan Ke Taylor’s University (Lakeside Campus) , dan belah petangnya dapat main layang-layang dengan staff dan kawan-kawan @Churp2 . Memang berbaloi-baloilah event hari sabtu hari tu.. walaupun penat tapi memang best sangat sebab dah lama teringin nak main layang-layang. Terima kasih kat… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Senaman Poco-Poco ke Jai-Ho

Best pulak aku tengok budak-budak ni menari lagu Jai-ho ni… boleh jadikan senaman ala-ala poco-poco kat sekolah tu…. apa kata lepas ni kita tukar lagu pulak untuk senaman?… ok gak kan… huhu aku ni dari dulu nak bersenam tapi hampeh.. beli alat senaman beratus-ratus tapi pakainya kejap je.. kan best kalau ada group nari-nari ni..… Baca Lagi

Kembali Ke Atas