Tag Archives: poco-poco

Main Layang-Layang Bersama Churp2

Seronok sangat sabtu lepas sebab dapat pergi Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting , Lawatan Ke Taylor’s University (Lakeside Campus) , dan belah petangnya dapat main layang-layang dengan staff dan kawan-kawan @Churp2 . Memang berbaloi-baloilah event hari sabtu hari tu.. walaupun … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 15 Comments

Senaman Poco-Poco ke Jai-Ho

Best pulak aku tengok budak-budak ni menari lagu Jai-ho ni… boleh jadikan senaman ala-ala poco-poco kat sekolah tu…. apa kata lepas ni kita tukar lagu pulak untuk senaman?… ok gak kan… huhu aku ni dari dulu nak bersenam tapi hampeh.. … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , | 5 Comments