Tag Archives: pledge

Mari Beramal Bersama Colgate

dame søker mann i Måløy Salam Ramadhan Al-Mubarak kepada semua muslimin dan muslimat sekalian. Apa khabar kita semua hari ni pastinya Ramadhan kali ini membawa seribu satu erti kemanisan dalam hidup setiap insan. Dalam bulan yang penuh barakah inilah kita sama-sama menambah ilmu dan meningkatkan … Continue reading

kelemed plasztikai sebeszet
Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

Nak Ehem-Ehem Sila Tutup Lampu Ye

противозачатъчни таблетки Xoxo.. dengar je ehemm…ehem… korang dah pikir lain kan?.. ni ehem-ehem pasal kempen Earth Hour 2010 lah.. ala kempen tutup elektrik tu.. bukan setakat lampu yang perlu tutup, aurat pun kene tutup gak..jangan buat maksiat time Earth Hour 2010 ni … Continue reading

joški
Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 8 Comments