Aku Insan Biasa

Tag archive

pledge

Placeholder
Sponsored Post

Mari Beramal Bersama Colgate

Salam Ramadhan Al-Mubarak kepada semua muslimin dan muslimat sekalian. Apa khabar kita semua hari ni pastinya Ramadhan kali ini membawa seribu satu erti kemanisan dalam hidup setiap insan. Dalam bulan yang penuh barakah inilah kita sama-sama menambah ilmu dan meningkatkan lagi kebajikan kepada yang memerlukan Tatkala kita gembira dalam meraikan suasana ramadhan dan Aidilfitri yang… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Nak Ehem-Ehem Sila Tutup Lampu Ye

Xoxo.. dengar je ehemm…ehem… korang dah pikir lain kan?.. ni ehem-ehem pasal kempen Earth Hour 2010 lah.. ala kempen tutup elektrik tu.. bukan setakat lampu yang perlu tutup, aurat pun kene tutup gak..jangan buat maksiat time Earth Hour 2010 ni sudehh.. Jangan lupa pada 27 – March – 2010 ini jam 8.30 malam sama-sama kita… Baca Lagi

Kembali Ke Atas