Tag Archives: Phuket

Destinasi Percutian – Phuket Thailand (009)

crecimiento de pene   Macam-macam cerita menarik yang berlaku sepanjang aku bercuti di Phuket Thailand hari tu. Satu benda yang tak terlintas dalam fikiran semasa ada disini adalah untuk pergi menonton “pondan” kat Simon Cabaret. Sebenarnya aku berat hati nak cakap pondan kang … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , , | 9 Comments

Destinasi Percutian – Phuket Thailand (008)

cirurgia plastica mama antes e depois Hari ni nak bercerita pasal Phuket lagi, lepas syok-syok bersnorkeling dan mandi-manda di Phi-Phi Island, kulit muka aku jadi hitam legam akibat terkena sun burn. Alamak aku benci betul bila kulit terbakar sebab mesti aku nampak macam michael jackson. Tapi … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Destinasi Percutian – Phuket Thailand (007)

powiększenie biustu tabletki antykoncepcyjne   Snorkeling dan pengalaman menaiki ferry ke Phi-Phi Island memang tak dapat digambarkan keseronokkannya lebih-lebih lagi dapat menikmati pemandangan pulau tanpa pantai yang begitu banyak diperairan mereka. Sampai saja ke Phi Phi Island kami dijamu makan tengah hari di restoran … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , | 6 Comments

Destinasi Percutian – Phuket Thailand (006)

väčšie poprsie bez plastiky   Phi-Phi Island merupakan salah satu daya tarikan bagi pelancongan di Phuket Thailand. Pernah sebelum ni aku terdengar cerita kawan bahawa pulau Phi-Phi merupakan syurga bagi mereka yang sukakan aktiviti santai bersama keluarga mahupun teman. Pulaunya yang begitu indah dan … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

Destinasi Percutian – Phuket Thailand (005)

jak zvětšit poprsí cvičením   Hari pertama kami melawat banyak tempat menarik di Phuket antaranya Sri Burapha Orchid, Chalong Temple, Prom Thep Cape. Suasana di Phuket tidak kurang bezanya di Malaysia kiri kanan penuh dengan pokok kelapa sawit dan cuacanya pun panas macam di … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Destinasi Percutian – Phuket Thailand (004)

    Seperti biasa sesiapa yang datang ke Phuket memang tak sah kalau tak singgah ke Sri Burapha Orchid ni, kat sini adalah kilang pemprosesan buah gajus atau Cashew Nut. Harganya pun murah-murah berbanding dengan harga ditempat lain. Disini mereka … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , , , , , , , | 9 Comments