Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

petaling jaya

Placeholder
GPlusMY

Bloggers Food Gathering – Kinnaree Thai Restaurant

free christian single Sekarang ni aku nak blog pasal makan la pulak boleh tak?.. huhu kalau sebut pasal makan mestilah aku orang yang paling suka, mana taknya lagilah bila cakap pasal makan free orang belanja mestilah lagi seronok. Baru-baru ni aku dapat jemputan dari Geng-Geng #Gplusmy dan @NuffnangMY untuk buat food review kat beberapa restaurant kat Jaya One… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Angry Birds Day 2010 Malaysia

dating sider rige mænd Yahooo peminat-peminat game Angry Bird di Malaysia, dengar sini baik-baik.. tahukah korang bahawa Rovio Mobile iaitu pengeluar mobile games Angry Birds telah menetapkan tarikh 11-December setiap tahun bermula tahun ini sebagai hari “Angry Birds Day”.  Pastinya peminat-peminat Angry Birds tidak akan ketinggalan untuk bertemu sua bersama-sama memeriahkan lagi event yang pastinya menarik bagi peminat-peminat permainan ini.… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Baru Balik Tengok Caught in the Middle Part IV Preview

Aku baru je balik dari menghadiri event Caught in the Middle Part IV Preview kat PJLA Jaya One kat Petaling Jaya tadi.. inilah pertama kali aku tengok stand up comedy secara live, kalau tak sebelum ni tengok kat TV je… aku ni kalau korang nak tahu memang suka rancangan lawak jenaka ni.. sebab aku sendiri… Baca Lagi

Kembali Ke Atas