Tag Archives: petaling jaya

Cuak Sekejap Bila Bangunan Bergoyang Akibat Gempa Bumi Di Aceh

  Panic sekejap tadi masa kerja kat office (Plaza Berjaya) Kuala Lumpur tiba-tiba kerusi yang aku duduk bergoyang. Mula-mula tak takut sangat tapi lama kelamaan goyang semakin kuat dan rakan-rakan yang lain pun turut merasainya. Lepas 5 minit kejadian kepala … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

Jom Makan Steamboat Fresh di Umami Steamboat Restaurant

Baru-baru ni aku dan adik aku si Uzair pergi jenjalan kat Sunway dengan kengkawan yang lain. Memula tu si Uzair nak makan steamboat kat KL tapi datang pulak sorang lagi member ni nak belanje kitaorang makan kat sebuah restoran steamboat … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , | 1 Comment

Treasure Hunt Bersama Toyota Corolla Altis Dual VVT-i

  Bila sebut pasal kereta aku mesti orang yang pertama nak tahu teknologi terkini yang dikeluarkan oleh Toyota ini. Jangan ingat lelaki saja tau yang suka pasal kereta sebab sekarang ni wanita pun turut meminati hobi yang sama. Bertempat di … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

Bloggers Food Gathering – Kinnaree Thai Restaurant

Sekarang ni aku nak blog pasal makan la pulak boleh tak?.. huhu kalau sebut pasal makan mestilah aku orang yang paling suka, mana taknya lagilah bila cakap pasal makan free orang belanja mestilah lagi seronok. Baru-baru ni aku dapat jemputan … Continue reading

Posted in GPlusMY | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment

Angry Birds Day 2010 Malaysia

Yahooo peminat-peminat game Angry Bird di Malaysia, dengar sini baik-baik.. tahukah korang bahawa Rovio Mobile iaitu pengeluar mobile games Angry Birds telah menetapkan tarikh 11-December setiap tahun bermula tahun ini sebagai hari “Angry Birds Day”.  Pastinya peminat-peminat Angry Birds tidak akan … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , | 1 Comment

Baru Balik Tengok Caught in the Middle Part IV Preview

Aku baru je balik dari menghadiri event Caught in the Middle Part IV Preview kat PJLA Jaya One kat Petaling Jaya tadi.. inilah pertama kali aku tengok stand up comedy secara live, kalau tak sebelum ni tengok kat TV je… … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , | 5 Comments

Cuti-Cuti Malaysia : Sunway Lagoon Wildlife Park – Part 1

Pagi semalam aku bangun pukul 7 pagi… huh awal yek..?.. hehehe memang la awal.. sebab hari ni aku nak pergi Sunway Lagoon mandi manda kat sana, kan ari tu aku dapat tiket free masuk 5 theme park dari kuiz Nuffnang … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 8 Comments