Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

peraduan

Sponsored Post

Kejayaan Besar Bila Bebas Hutang

successful online dating   Umur semakin hari semakin tua. Tapi umur hanyalah sekadar nombor yang akan terus meningkat dari tahun ke tahun. Apa yang paling penting adalah kesejahteraan dan kesihatan yang berpanjangan dan amalkan gaya hidup yang sihat dengan aura positif setiap hari untuk kekal awet muda. Alhamdulillah dah 32 tahun usia aku. Hidup dengan penuh ranjau onak… Baca Lagi

Placeholder
Blog

Saya Nak Menang CD #AF2013

dating dating sider Siapa nak CD #AF2013 ni? rasa nak bagi kat pembaca bertuah blog aku ni. Mudah je siapa nak menang korang kena share entry ni kat FB dan twitter korang kemudian tulis kat komen bawah ni “Saya Nak Menang CD #AF2013”. Pemenang bertuah akan dapat sekeping CD yang memuatkan lagu-lagu hit dari bintang-bintang #AF2013 seperti Azhael,… Baca Lagi

Blog

Jom Tengok #GangsterCelop Bersama Mohdzaid.com

kvinna söker par i Bollnäs GANGSTER CELOP ~ cammonnn lahh perhhh akhirnya filem yang aku nanti-nantikan dah tiba dan telah bermula ditayangkan di pawagan bermula 21 Feb 2013. Memang kelakar habis cerita ni lebih-lebih lagi ada Kamal Adli yang digandingkan bersama Syamsul Yusof dan penampilan baru Hanis Zalikha. Serius aku cakap kalau nak korang yang rasa tengah stress, sedih, murung… Baca Lagi

Blog

Senarai Peserta Terkini : Menang RM50 Mohdzaid.com

Berikut adalah senarai peserta terkini dengan jumlah penyertaan yang diterima sehingga ke hari ini 30-Dec-12 8.40PM. Masih ada 31 hari lagi untuk anda menambah jumlah penyertaan dengan Like, Share dan menang dari Mohdzaid.com. Jumlah peserta setakat ini yang saya terima adalah seramai 25 orang dan peserta dengan mata tertinggi setakat ini adalah Salwa Mahdi dengan… Baca Lagi

1 2 3 7
Kembali Ke Atas