Aku Insan Biasa

Tag archive

peraduan

Placeholder
Blog

Saya Nak Menang CD #AF2013

Siapa nak CD #AF2013 ni? rasa nak bagi kat pembaca bertuah blog aku ni. Mudah je siapa nak menang korang kena share entry ni kat FB dan twitter korang kemudian tulis kat komen bawah ni “Saya Nak Menang CD #AF2013”. Pemenang bertuah akan dapat sekeping CD yang memuatkan lagu-lagu hit dari bintang-bintang #AF2013 seperti Azhael,… Baca Lagi

sdfsfsdfsdfsf
Sponsored Post

Jom Sertai Peraduan Astro On-The-Go Unstoppable Explorer

Hari ini semua benda boleh dapat dalam sekelip mata, nak cari barang keperluan, nak shopping, nak beli kereta, semua boleh beli secara online. Termasuk juga nak tengok cerita-cerita best pun boleh dibuat secara online. Bagi aku yang merupakan seorang pekerja dan blogger separuh masa ni, masa untuk menonton TV memang tak ada. Kalau ada pun… Baca Lagi

gangstercelop
Blog

Jom Tengok #GangsterCelop Bersama Mohdzaid.com

GANGSTER CELOP ~ cammonnn lahh perhhh akhirnya filem yang aku nanti-nantikan dah tiba dan telah bermula ditayangkan di pawagan bermula 21 Feb 2013. Memang kelakar habis cerita ni lebih-lebih lagi ada Kamal Adli yang digandingkan bersama Syamsul Yusof dan penampilan baru Hanis Zalikha. Serius aku cakap kalau nak korang yang rasa tengah stress, sedih, murung… Baca Lagi

Screen Shot 2013-02-11 at 1.52.22 AM
Blog

Pemenang Giveaway RM50 – Mohdzaid.com

Pertama sekali aku nak minta maaf sebab lambat umumkan pemenang Giveaway RM50 – Mohdzaid.com ni atas sebab-sebab tertentu. Jadi hari ni aku dah kira semua entries yang masuk untuk contest ni dan pemenang pun dah ada. Terima kasihlah kepada semua yang sudi join contest ni, dan kepada yang tak menang tu jangan putus asa ya..… Baca Lagi

Screen Shot 2012-12-30 at 8.48.03 PM
Blog

Senarai Peserta Terkini : Menang RM50 Mohdzaid.com

Berikut adalah senarai peserta terkini dengan jumlah penyertaan yang diterima sehingga ke hari ini 30-Dec-12 8.40PM. Masih ada 31 hari lagi untuk anda menambah jumlah penyertaan dengan Like, Share dan menang dari Mohdzaid.com. Jumlah peserta setakat ini yang saya terima adalah seramai 25 orang dan peserta dengan mata tertinggi setakat ini adalah Salwa Mahdi dengan… Baca Lagi

Photo on 12-20-12 at 12.55 AM #2
Blog

Jam Tangan Swatch Menggoda Kat Hassan

Inilah dia jam tangan Swatch SUOP 100 menggoda Kat Hassan. Kenapa Kat Hassan? sebab aku menang jam ni sebab masuk contest album terbaru “Menggoda” dia hari tu. Tak sangka pula boleh menang sebab jam tangan ni untuk perempuan. Tapi ada aku tengok kat Google kata ni jam Unisex.. tapi dapat pun kaler pink tak kan… Baca Lagi

1 2 3 6
Kembali Ke Atas