Tag Archives: peraduan

Saya Nak Menang CD #AF2013

Siapa nak CD #AF2013 ni? rasa nak bagi kat pembaca bertuah blog aku ni. Mudah je siapa nak menang korang kena share entry ni kat FB dan twitter korang kemudian tulis kat komen bawah ni “Saya Nak Menang CD #AF2013″. … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , , , | 1 Comment

Jom Sertai Peraduan Astro On-The-Go Unstoppable Explorer

Hari ini semua benda boleh dapat dalam sekelip mata, nak cari barang keperluan, nak shopping, nak beli kereta, semua boleh beli secara online. Termasuk juga nak tengok cerita-cerita best pun boleh dibuat secara online. Bagi aku yang merupakan seorang pekerja … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment

Jom Tengok #GangsterCelop Bersama Mohdzaid.com

GANGSTER CELOP ~ cammonnn lahh perhhh akhirnya filem yang aku nanti-nantikan dah tiba dan telah bermula ditayangkan di pawagan bermula 21 Feb 2013. Memang kelakar habis cerita ni lebih-lebih lagi ada Kamal Adli yang digandingkan bersama Syamsul Yusof dan penampilan … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment

Pemenang Giveaway RM50 – Mohdzaid.com

Pertama sekali aku nak minta maaf sebab lambat umumkan pemenang Giveaway RM50 – Mohdzaid.com ni atas sebab-sebab tertentu. Jadi hari ni aku dah kira semua entries yang masuk untuk contest ni dan pemenang pun dah ada. Terima kasihlah kepada semua … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , , | Add A Comment

Senarai Peserta Terkini : Menang RM50 Mohdzaid.com

Berikut adalah senarai peserta terkini dengan jumlah penyertaan yang diterima sehingga ke hari ini 30-Dec-12 8.40PM. Masih ada 31 hari lagi untuk anda menambah jumlah penyertaan dengan Like, Share dan menang dari Mohdzaid.com. Jumlah peserta setakat ini yang saya terima … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , | 4 Comments

Jam Tangan Swatch Menggoda Kat Hassan

Inilah dia jam tangan Swatch SUOP 100 menggoda Kat Hassan. Kenapa Kat Hassan? sebab aku menang jam ni sebab masuk contest album terbaru “Menggoda” dia hari tu. Tak sangka pula boleh menang sebab jam tangan ni untuk perempuan. Tapi ada … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment

Menang RM50 Dari Mohdzaid.com

Peraduan mudah Mohdzaid.com boleh menang RM50 dengan hanya like,follow dan share tentang Mohdzaid.com. Gunakan aplikasi dibawah ni untuk dapatkan Entries yang banyak. Pemenang akan dipilih bedasarkan Entries yang paling banyak pada tarikh tutup penyertaan. Senang je kan..

Posted in Blog | Tagged , , , | 11 Comments

Susah Rupanya Buat Video Stop Motion

Salam, sekarang pukul 4.23 pagi waktu aku update blog ni.. dah biasa tak tidur malam sebab kerja jadi hari ni mata tak mau tidur pulak. Ok tu pekara biasa sebenarnya kalau orang yang keje 24 jam macam aku ni. Tidur … Continue reading

Posted in OMG | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 7 Comments

Senheng’s 23rd Anniversary Real Power

Orang cakap tanpa hiburan tak meriahlah dunia ni. Tanpa TV tak hiduplah suasana. Betul gak sebenarnya cakap orang tu maklumlah sejak rumah aku banjir rumah aku dah tak ada tv sebab rosak. Alhamdulillah hasil dari blogging dapatlah rezeki sikit bulan … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

AXE Anarchy Island Getaway

Posted in Nuffnang | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 27 Comments