Tag Archives: peraduan

Saya Nak Menang CD #AF2013

Siapa nak CD #AF2013 ni? rasa nak bagi kat pembaca bertuah blog aku ni. Mudah je siapa nak menang korang kena share entry ni kat FB dan twitter korang kemudian tulis kat komen bawah ni “Saya Nak Menang CD #AF2013″. … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , , , | 1 Comment

Jom Sertai Peraduan Astro On-The-Go Unstoppable Explorer

Hari ini semua benda boleh dapat dalam sekelip mata, nak cari barang keperluan, nak shopping, nak beli kereta, semua boleh beli secara online. Termasuk juga nak tengok cerita-cerita best pun boleh dibuat secara online. Bagi aku yang merupakan seorang pekerja … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment

Jom Tengok #GangsterCelop Bersama Mohdzaid.com

GANGSTER CELOP ~ cammonnn lahh perhhh akhirnya filem yang aku nanti-nantikan dah tiba dan telah bermula ditayangkan di pawagan bermula 21 Feb 2013. Memang kelakar habis cerita ni lebih-lebih lagi ada Kamal Adli yang digandingkan bersama Syamsul Yusof dan penampilan … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment

Pemenang Giveaway RM50 – Mohdzaid.com

Pertama sekali aku nak minta maaf sebab lambat umumkan pemenang Giveaway RM50 – Mohdzaid.com ni atas sebab-sebab tertentu. Jadi hari ni aku dah kira semua entries yang masuk untuk contest ni dan pemenang pun dah ada. Terima kasihlah kepada semua … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , , | Add A Comment