Tag Archives: peraduan

Kejayaan Besar Bila Bebas Hutang

  Umur semakin hari semakin tua. Tapi umur hanyalah sekadar nombor yang akan terus meningkat dari tahun ke tahun. Apa yang paling penting adalah kesejahteraan dan kesihatan yang berpanjangan dan amalkan gaya hidup yang sihat dengan aura positif setiap hari … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Saya Nak Menang CD #AF2013

Siapa nak CD #AF2013 ni? rasa nak bagi kat pembaca bertuah blog aku ni. Mudah je siapa nak menang korang kena share entry ni kat FB dan twitter korang kemudian tulis kat komen bawah ni “Saya Nak Menang CD #AF2013”. … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , , , | 1 Comment

Jom Sertai Peraduan Astro On-The-Go Unstoppable Explorer

Hari ini semua benda boleh dapat dalam sekelip mata, nak cari barang keperluan, nak shopping, nak beli kereta, semua boleh beli secara online. Termasuk juga nak tengok cerita-cerita best pun boleh dibuat secara online. Bagi aku yang merupakan seorang pekerja … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Jom Tengok #GangsterCelop Bersama Mohdzaid.com

GANGSTER CELOP ~ cammonnn lahh perhhh akhirnya filem yang aku nanti-nantikan dah tiba dan telah bermula ditayangkan di pawagan bermula 21 Feb 2013. Memang kelakar habis cerita ni lebih-lebih lagi ada Kamal Adli yang digandingkan bersama Syamsul Yusof dan penampilan … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Pemenang Giveaway RM50 – Mohdzaid.com

Pertama sekali aku nak minta maaf sebab lambat umumkan pemenang Giveaway RM50 – Mohdzaid.com ni atas sebab-sebab tertentu. Jadi hari ni aku dah kira semua entries yang masuk untuk contest ni dan pemenang pun dah ada. Terima kasihlah kepada semua … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , , | Leave a comment

Senarai Peserta Terkini : Menang RM50 Mohdzaid.com

Berikut adalah senarai peserta terkini dengan jumlah penyertaan yang diterima sehingga ke hari ini 30-Dec-12 8.40PM. Masih ada 31 hari lagi untuk anda menambah jumlah penyertaan dengan Like, Share dan menang dari Mohdzaid.com. Jumlah peserta setakat ini yang saya terima … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , | 4 Comments