Aku Insan Biasa

Tag archive

Penyu

Placeholder
Macam-Macam

Chimelong International Circus – Guangzhou China

Sekiranya anda ke Guangzhou China jangan lupa untuk singgah ke Chimelong International Circus yang terletak di daerah Penyu 30 minit dari bandar Guangzhou. Memang best sangat persembahan di circus ni sebab banyak aksi-aksi lawak dan ngeri boleh ditonton disini. Tak silap aku ada lebih dari 20 persembahan ahli circus serata dunia antaranya dari Amerika, Rusia,… Baca Lagi

Placeholder
Diriku

Jalan-Jalan Di Aquaria KLCC – Part 2

Hai bertemu kembali dalam rancangan Ikan kekek mak iloy-iloy bersama abang zaid… hahahaha arrghhhh malas la nak cerita lagi.. bagi yang tak tahu, ni sebenarnya entry sambungan gambar dari Jalan-Jalan Di Aquaria KLCC – Part 1 so bagi yang berminat nak ke Aquaria KLCC amatlah dialu-alukan dan harga tiket dan detail map boleh dapat kat… Baca Lagi

Placeholder
Diriku

Jalan-Jalan Di Aquaria KLCC – Part 1

Tau tak semalam kan aku kan pergi kan Aquaria KLCC …. ermmm cakap dengan nada yang penuh perasaan hahhaha… sebenarnya aku dan Alice dah lama merancang nak pergi Aquaria ni, tapi sebab asik BZ je dengan kerja sampai terlupa. Tapi disebabkan hari ni aku dan Alice bercuti jadi kami tak nak lepaskan peluang ni untuk… Baca Lagi

Placeholder
Diriku

Misi Ke Hong Kong Hampir 70% …

Yahoo bestnya dapat pergi Hong Kong, .. tak sabar nak snap gambar banyak-banyak kat sana nanti.. aku ni memang gile tengok TVB Drama so memang aku nanti-nantikan kat sana boleh la jumpa aktor-aktor Hong Kong kalau boleh.. Ini lah pertama kali aku akan ke luar negara, sebab sebelum ni jalan-jalan Malaysia je dah satu Malaysia… Baca Lagi

Kembali Ke Atas