Aku Insan Biasa

Tag archive

pakcik

Placeholder
Diriku

Masih Dapat Duit Raya?

Macam tak percaya je dikala usia 28 tahun masih dapat duit raya. Tahun ni tak lah banyak sangat duit raya yang aku dapat tapi dalam kemeriahan Aidilfitri pakcik-makcik aku masih tak lupakan anak-anak buahnya yang dah besar panjang ni. Tahun ni dikira balik hari raya pertama aku dapat collection duit raya sebanyak RM73.00 ini baru… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Kakitangan Awam Dapat RM500 Duit Raya, Aku Dapat RM509.13 Duit Nuffnang!

Tahniah kepada semua kakitangan awam dan pesara-perasa kerajaan (Mak jangan lupa belanje) sebab dapat duit raya tahun ni dari Kerajaan Malaysia. Wahhh RM500 tu bukan sikit-sikit tau, baiknya hati PM kita… ini barulah dikatakan 1Malaysia.. Peliklah aku ada juga orang yang tak bersyukur dapat duit terpijak macam ni kan.. ada lah telinga aku dengar diorang… Baca Lagi

Placeholder
Diriku

Raya Eve Dan Pakciku Gila…

Hari raya tahun ni aku rasa macam tak best je… tak ada feel langsung aku nak beraya.. semalam je aku dah kena marah dengan mak aku pasal orang takbir punya pasal… bukan aku tak suka orang bertakbir ke rumah aku… tapi cukuplah dua tahun lepas berapa orang je yang nak bertakbir… boleh dikira dengan jari… Baca Lagi

Kembali Ke Atas