Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

NuffnangX Conversations

Tips

Cara Install WordPress Plugin : NuffnangX Conversations

prostata shqip Salam semua. Mungkin dah ada yang tahu sekarang ni Nuffnangx sudah ada plugin sendiri untuk WordPress Self Hosting. Bagi yang masih yang tak tahu boleh usha entry ini WordPress Plugin : NuffnangX Conversations. Hari ini aku nak tunjukkan cara bagaimana untuk download dan upload dalam bahagian plugin di WordPress anda. 1. Login WordPress Self Hosting… Baca Lagi

Uncategorized

WordPress Plugin : NuffnangX Conversations

donna cerca donna Ferrara Holla kepada semua pengguna WordPress Self hosting. Korang dah upgrade version WP terbaru? sekarang ni untuk makluman korang WordPress dah Version 3.5. Jadi kalau belum update tu cecepatla update ye ada beberapa perubahan pada version baru ni. Hari ni lepas buat pemantauan prestasi blog dan kemas serta check beberapa bugs yang ada aku dapati native… Baca Lagi

Placeholder
Iklan

Jom Follow My NuffnangX

prodotti per allungamento pene Rasanya dah ramai diantara blogger dah tahu tentang kewujudan sebuah laman portal komuniti yang dipanggil NuffnangX. Merupakan sebuah laman komuniti sosial blogger menggumpul dan berkongsi maklumat dari segenap pelusuk dunia. Sekarang ni kalau nak cari maklumat senang je selain dari Google korang boleh juga cuba search kat NuffnangX ni. Sebab carian dan kumpulan data yang… Baca Lagi

Kembali Ke Atas