Tag Archives: nuffnang

Meet & Greet Bersama Nico Rosberg & Lewis Hamilton

Minggu lepas memang best, sebabnya diundang ke satu event anjuran PETRONAS di mana dalam event tu aku dan beberapa blogger hebat serta pemenang bertuah dapat berjumpa dan beramah mesra dengan Nico Rosberg dan Lewis Hamilton. Lebih menarik apabila para blogger … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , | 3 Comments

Bloggerati Mohd Zaid

Alhamdulillah.. siapa cakap buat blog tak boleh cari duit? boleh.. tak banyak sedikit pun ada.. asalkan tak mudah patah semangat dan sentiasa bersabar. Ni nak bagi tahu kat korang semua yang aku merupakan salah seorang Bloggerati by Nuffnang Malaysia. So … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , | Add A Comment

K-POP Dream Concert

안녕하세요. NUFFNANG 말레이시아 내 K-POP 드림 콘서트 이뤄 겐팅 덕분에 -(Hello. Thanks to NUFFNANG and GENTING MALAYSIA make my K-POP Dream Concert come true). YEY!! terima kasih Nuffnang dan Genting Malaysia kerana membawakan K-POP Dream Concert pada 23 & 24 … Continue reading

Posted in Konsert | Tagged , , , , , , , | Add A Comment

Sunway Lagoon – The Vuvuzela

Dah lama rasanya tak pergi ke Sunway Lagoon, kali ini aku rasa macam nak pergi sangat sebab sekarang ni ada tarikan terbaru yang dipanggil The Vuvuzela. Agak mencabar juga permainan terbaru The Vuvuzela ni yang merupakan THE WORLD’S LARGEST WATER … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , | Add A Comment