Tag Archives: nuffnang

Meet & Greet Bersama Nico Rosberg & Lewis Hamilton

Minggu lepas memang best, sebabnya diundang ke satu event anjuran PETRONAS di mana dalam event tu aku dan beberapa blogger hebat serta pemenang bertuah dapat berjumpa dan beramah mesra dengan Nico Rosberg dan Lewis Hamilton. Lebih menarik apabila para blogger … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , | 3 Comments

Bloggerati Mohd Zaid

Alhamdulillah.. siapa cakap buat blog tak boleh cari duit? boleh.. tak banyak sedikit pun ada.. asalkan tak mudah patah semangat dan sentiasa bersabar. Ni nak bagi tahu kat korang semua yang aku merupakan salah seorang Bloggerati by Nuffnang Malaysia. So … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , | Add A Comment

K-POP Dream Concert

안녕하세요. NUFFNANG 말레이시아 내 K-POP 드림 콘서트 이뤄 겐팅 덕분에 -(Hello. Thanks to NUFFNANG and GENTING MALAYSIA make my K-POP Dream Concert come true). YEY!! terima kasih Nuffnang dan Genting Malaysia kerana membawakan K-POP Dream Concert pada 23 & 24 … Continue reading

Posted in Konsert | Tagged , , , , , , , | Add A Comment

Sunway Lagoon – The Vuvuzela

Dah lama rasanya tak pergi ke Sunway Lagoon, kali ini aku rasa macam nak pergi sangat sebab sekarang ni ada tarikan terbaru yang dipanggil The Vuvuzela. Agak mencabar juga permainan terbaru The Vuvuzela ni yang merupakan THE WORLD’S LARGEST WATER … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , | Add A Comment

Jom Sertai Peraduan Astro On-The-Go Unstoppable Explorer

Hari ini semua benda boleh dapat dalam sekelip mata, nak cari barang keperluan, nak shopping, nak beli kereta, semua boleh beli secara online. Termasuk juga nak tengok cerita-cerita best pun boleh dibuat secara online. Bagi aku yang merupakan seorang pekerja … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment

Keywords Durian Crepe Menjadi Perhatian Ramai

Rupanya Durian Crepe memang menjadi bualan ramai sejak dua menjak ni.. fenomena Durian Crepe ni aku tak pastila pula start bila tapi aku sendiri pun terpengaruh dengan gambar kawan-kawan yang di upload kat Facebook lantas aku pun nak cuba sendiri … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , | 10 Comments

Adakah Ini Proses Diet Dan Makanan Berkhasiat?

Gonjrennnggg tul.. Proses Diet Dengan Makan Makanan Berkhasiat la sangaaatttt… semalam aku pergi 1 Utama tengok wayang cerita Rise of the Guardian 3d (thanks tu Nuffnang) , tapi sebelum wayang start aku pi makan dulu isi perut kat Pepper Lunch. … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , | 6 Comments

Dapat Kad Hari Jadi Dari Team Nuffnang MY

Hari jadi aku dah lepas, 18 Oktober hari tu.. banyak ucapan yang aku dapat tapi yang paling best dan special bagi aku kerana dapat kad hari jadi dari (Nuffies) Nuffnang Malaysia. Rasa terharu sangat dapat kad yang ditandatangani oleh mereka … Continue reading

Posted in Nuffnang | Tagged , , , , , | 8 Comments

Pencarian Chef Selebriti Berita Harian dan Gas Petronas 2

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Mari… mari… mari ramai-ramai… Ada berita mengumbirakan ingin saya sampaikan.  Haa… Pernahkah anda rasa teringin untuk memasak seperti pakar-pakar memasak yang tersiar di televisyen, majalah, dan surat khabar? Mestilah pernahkan? Jangan risau sebab impian anda untuk … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Comments

Nuffnangx – Aplikasi Terbaik Untuk Blogger

Aku tak sabar nak tunggu lagi 4 jam untuk pelancaran sesuatu yang bakal hangat dan meletop untuk semua blogger. Hampir dua minggu aku dan antara 20 blogger terpilih untuk mengguna pakai dan mencuba aplikasi Nuffnangx ni dan ternyata ianya adalah … Continue reading

Posted in Nuffnang | Tagged , , , , , , , | 11 Comments