Aku Insan Biasa

Tag archive

Nuffies

Placeholder
Iklan

Dapat Kad Hari Jadi Dari Team Nuffnang MY

Hari jadi aku dah lepas, 18 Oktober hari tu.. banyak ucapan yang aku dapat tapi yang paling best dan special bagi aku kerana dapat kad hari jadi dari (Nuffies) Nuffnang Malaysia. Rasa terharu sangat dapat kad yang ditandatangani oleh mereka ni. So aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang sudi wish dan bagi… Baca Lagi

Placeholder
Iklan

Nuffnang 5th Birthday Party – Meriah Dengan Kehadiran Blogger Tanahair

Selamat hari jadi yang ke 5 Nuffnang. Tahniah anda kini sudah 5 tahun dalam persada blog negara dan seluruh asia. Dari kecil-kecil cili api sekarang dah maju selangkah lagi dengan bilangan blogger berdaftar tertinggi di Malaysia. Tahniah sekali lagi, semoga Nuffnang terus maju jaya dan terus bergiat aktif dalam melibatkan diri bersama-sama blogger. Pada 26… Baca Lagi

Nuffnang Mohdzaid.com Blogger
GPlusMY/Iklan

MY 2010 In Numbers – THANK YOU NUFFNANG

Tahun 2010 bakal menutup tirainya sebentar lagi dan hari ini bila aku masuk website NuffnangMY aku terbaca satu post terbarunya tentang 2010 In Numbers, Tahniah @NuffnangMY kerana anda telah berjaya mewujudkan satu komuniti khas untuk para blogger tanahair dan dunia bersatu bersama-sama tak kira bangsa dan agama. Banyak pengalaman indah dan best sejak aku bersama Nuffnang… Baca Lagi

Placeholder
Iklan

DiGi Pimp My Music @ Zouk KL [DiGiMusic PLAY]

Korang minat muzik? korang tahu apa itu muzik? nak download lagu tanpa had? inilah masanya untuk kita ceria bersama DiGiMusic PLAY!. Khamis minggu lepas aku dapat jemputan dari Nuffnang dan DiGi untuk menghadiri event DiGi Pimp My Music dan perasmian aplikasi iPhone muatturun tanpa had pertama di Malaysia. Ini adalah pertama kali aku pergi kelab… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Sepetang Di Astro B.Yond PVR Challenge

Wahh pertama sekali aku nak ucap tahniah kepada Astro atas pelancaran dekoder Astro B.Yond PVR (Personal Video Recorder) yang terbaru tu.. lepas ni kalau nak tengok Astro dah boleh Record, Rewind, Pause dan Play hanya dengan remote control Astro B.Yond korang tu.. bagi yang dah HD tv boleh terus tukar dekoder dan tambah RM300 untuk… Baca Lagi

Kembali Ke Atas