Aku Insan Biasa

Tag archive

nuff

Uncategorized

Misleading Titles – Nuffnang Buffered Earnings RM7000 Lagi Bulan Ini

Baru-baru ini satu blog post yang menghentam entry aku buat pada 04-September-2010 yang bertajuk Nuffnang Buffered Earnings – RM7000 Lagi Bulan Ini , untuk pengetahuan semua satu entry susulan iaitu First Time Dapat Featured Posts Di Innit Nuffnang! dan maaflah kepada sesiapa yang terasa tuh.. Sebenarnya aku tak ada niat langsung nak tipu korang sebab aku memang… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Kakitangan Awam Dapat RM500 Duit Raya, Aku Dapat RM509.13 Duit Nuffnang!

Tahniah kepada semua kakitangan awam dan pesara-perasa kerajaan (Mak jangan lupa belanje) sebab dapat duit raya tahun ni dari Kerajaan Malaysia. Wahhh RM500 tu bukan sikit-sikit tau, baiknya hati PM kita… ini barulah dikatakan 1Malaysia.. Peliklah aku ada juga orang yang tak bersyukur dapat duit terpijak macam ni kan.. ada lah telinga aku dengar diorang… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Nuffnangers who recently read your blog – Minggu Ini Jatuh Kepada!

Senarai Nuffnangers yang terpilih dan kerap membaca blog mohdzaid.com pada minggu ini jatuh kepada… jeng..jeng..jeng.. Munn : http://wen-m.blogspot.com/ easy-dll : http://jiwakacau.com/ eyriqazz : http://eyriqazz.com/ nordaleela : http://nordaleela.blogspot.com/ alaopz : http://alaopz.blogspot.com/ Loyar Lawa : http://vidalarasta.blogspot.com/ nat2447 : http://noryuslan.blogspot.com/ mas_joe83 : http://maslinamansor-life.blogspot.com/ ynaaohynaa : http://ynaaohynaa.blogspot.com/ tina sofea : http://tinasofea.tumblr.com/ bingkisanilahi : http://mohdsharil.com/ ezummi018 : http://kupas2.blogspot.com/ meng :… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Thanks Nuffnangers Who Recently Read My Blog.

Terima kasih tak terhingga kepada semua pelawat dan Nuffnangers yang tersenarai dalam list dashboard Nuffnang aku ni.. jasamu akan ku kenang sampai bila-bila.. minta komen ye blog aku ni apa yang perlu tambah dan apa yang perlu dibuang..  kengkawan sekalian.. jom kita skodeng blog mereka pula ye.. mas_joe83 : http://maslinamansor-life.blogspot.com/ ynaaohynaa : http://ynaaohynaa.com/ safiyyaulfah :… Baca Lagi

Placeholder
Diriku

Alamak Nuffnang Dah Hantar Surat!

Hari ni aku dapat satu berita yang mengejutkan dari Nuffnang, tiba-tiba posmen datang rumah bagi salam dan abang posman tu terus menghulurkan surat. Aku ingatkan surat dari bank suh aku bayar kad kredit. Rupa-rupanya surat dari pihak Nuffnang. Alamak aku ada buat salah ke?.. sampai dapat surat dari Nuffnang.. ehehehe.. tak lah, saja je gempak..… Baca Lagi

Placeholder
Blog

Selamat Hari Jadi Nuffnang!

Hari ini genap 3 tahun hari jadi Nuffnang, ditubuhkan pada 27 February 2007 dan bergiat aktif sebagai platform pengiklanan internet yang paling popular di Asia. Bagi aku Nuffnang dah macam keluarga sebab ianya dekat bersama blogger. Nuffnang jugalah yang menjadikan aku rajin berblog walaupun penulisan aku bukanlah seorang blogger yang baik dan bagus. Oleh itu… Baca Lagi

Kembali Ke Atas