Aku Insan Biasa

Tag archive

murah

Screen Shot 2015-09-18 at 7.46.31 PM
Sponsored Post

Hero P70 Buat Semua Orang Senang Hati!

Geram sangat bila nak pakai internet kat smartphone tapi quota dah habis. Serius 4GB setiap bulan memang tak cukup untuk aku pakai kerja dan untuk diri sendiri. Bekerja dalam sektor digital marketing social media ni memang kena pakai internet bandwidth yang banyak. Nak mengharapkan wifi kat tempat kerja dan rumah boleh la sikit-sikit tapi bila kat… Baca Lagi

Placeholder
Sponsored Post

Pandu Uji Di KIA Roadshow

Kesempatan cuti hujung minggu lepas aku habiskan masa terluang untuk pergi “Test Drive” kereta idaman aku KIA Picanto dekat The Curve. Alhamdulillah dengan rezeki Allah yang terbentang luas ni dan masa yang tepat untuk aku membeli kereta baru.   Sebenarnya dah lama mengidam kereta KIA Picanto ni sebab design yang comel dan sesuai untuk orang… Baca Lagi

1-20130722_101625
Sponsored Post

Luaskan Kuasamu di Tesco Online Shopping

Nak kata aku ni seorang yang kaki shopping tu tak lah sangat tapi setiap bulan mesti nak kena shopping barang dapur dan barang keperluan lain. Sibuk bekerja dan jarang berada di rumah kekadang membantutkan lagi urusan pembelian barang dapur.  Sebab itulah selama ni aku memang suka shopping secara online. Bukan saja mudah dan cepat ianya… Baca Lagi

Shasha agak malu-malu
Diriku

Kini Aku Seorang Pembela Sugar Glider

Sebenarnya dah lama aku mengidam nak bela Sugar Glider (SG). Bukan sebab nak ikut-ikut orang bela aku pun nak bela tapi sebab SG ni sangat comel dan manja dan naluri aku sendiri yang nak sangat jaga Suggies ni. Sugar Slider atau nama Scientific Petaurus Breviceps ni semenangnya binatang liar yang sangat jinak. Itu apa yang… Baca Lagi

2013-05-03 12.37.02
Diriku

Scaling Gigi Tak Sakit Pun..

Antara benda yang paling aku takut nak buat ialah kalau nak buat scaling gigi.. hoho fobia masa kat sekolah dulu masih terpahat dalam jiwa rasa sanubari.. masa sekolah dulu kalau scaling mesti sampai tersedak-sedak air liur tambah air pelincir yang doktor curah ikut paip kecik tu.. kekadang pembantu doktor ni malas sikit bukan nak buat… Baca Lagi

1 2 3 7
Kembali Ke Atas