Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

Muar

Placeholder
Uncategorized

Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa Negeri-Negeri Seluruh Malaysia Tahun 1433H/2012M

par söker par i Flen Sumber Gambar : Google.com Salam kepada semua pembaca blog Mohdzaid.com tak lama lagi dah nak masuk bulan Ramadhan 1433H dan sampainya waktu umat Islam seluruh dunia menunaikan Rukun Islam yang ke 3 iaitu Berpuasa pada bulan Ramadhan. Semoga perjalanan Ramadhan pada tahun ini dipermudahkan Allah S.W.T dan sama-samalah kita meningkatkan lagi amal ibadat kepada Nya.… Baca Lagi

Blog

JADUAL WAKTU IMSAK DAN BERBUKA PUASA TAHUN 1432H / 2011M BAGI WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR/PUTRAJAYA DAN LABUAN

mann søker kvinne i Røros Salam, wahh tak lama lagi kita nak puasa kan, pejam celik dah nak masuk tahun 1432H dan beberapa hari lagi semua umat islam sedunia akan mengerjakan rukum islam iaitu berpuasa di bulan ramadhan.. insyaallah tahun ni kita dapat sekali lagi berpuasa dengan suasana harmoni dan tenteram di Malaysia. Ok ini aku nak share jadual berbuka… Baca Lagi

Placeholder
OMG

Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa Negeri-Negeri Seluruh Malaysia Tahun 1431H/2010M

παχυνση πεουσ με φυσικο τροπο Wahh puasa dah nak dekat lagi berapa hari je kan, ingat tak sebelum ni aku ada letak jadual berbuka puasa dan imsak bagi kawasan Kuala Lumpur dan Labuan, hari ni laman http://www.islam.gov.my/ dah update untuk semua negeri di Malaysia. Jadi gunakanlah sebaik mungkin ye mana tahu korang memerlukan jadual berbuka dan imsak ni.. aku just… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa Negeri-Negeri Seluruh Malaysia Tahun 1430H / 2009M

par søger mand I Middelfart Lagi seminggu kita nak berpuasa, yang perempuan tu dah habis ganti puasa ke belum?.. kalau belum masih sempat lagi ni… kepada sesiapa yang nakkan jadual imsak dan berbuka puasa untuk tahun 2009 ni… boleh download pdf kat bawah ni secara percuma yang diambil dari laman http://www.islam.gov.my/ Sabda Rasulullah saw: “Barangsiapa yang mendirikan Ramadhan dengan penuh… Baca Lagi

Kembali Ke Atas