Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

mohdzaid

Blog

Twitter @Mohdzaid Dah 19K Followers

aumento peniana natural funciona Wahhhh!! diam tak diam hari ni tengok followers twitter @mohdzaid dah cecah 19k nampaknya. Fuhhh tak sangka pulak ramai yang nak jadi kawan aku kan.. baguslah sambil kawan sambil kita boleh tukar-tukar pendapat dan idea yang best. FYI kebanyakkan followers aku tergolong dari peringkat umur 12-18 tahun. Kebanyakkan masih bersekolah. Serius aku seronok gila baca… Baca Lagi

Blog

Pemenang Giveaway RM50 – Mohdzaid.com

an gi cho duog vat to Pertama sekali aku nak minta maaf sebab lambat umumkan pemenang Giveaway RM50 – Mohdzaid.com ni atas sebab-sebab tertentu. Jadi hari ni aku dah kira semua entries yang masuk untuk contest ni dan pemenang pun dah ada. Terima kasihlah kepada semua yang sudi join contest ni, dan kepada yang tak menang tu jangan putus asa ya..… Baca Lagi

Blog

Senarai Peserta Terkini : Menang RM50 Mohdzaid.com

plastika uší cena Berikut adalah senarai peserta terkini dengan jumlah penyertaan yang diterima sehingga ke hari ini 30-Dec-12 8.40PM. Masih ada 31 hari lagi untuk anda menambah jumlah penyertaan dengan Like, Share dan menang dari Mohdzaid.com. Jumlah peserta setakat ini yang saya terima adalah seramai 25 orang dan peserta dengan mata tertinggi setakat ini adalah Salwa Mahdi dengan… Baca Lagi

Placeholder
Diriku

Selamat Tahun Baru 2012

PenisManschette   Alhamdulillah syukur dapat menulis blog lagi hari ni.. dan secara rasminya ini adalah post terakhir aku untuk tahun 2011 dan Insyaallah tahun depan aku akan terus rajin menulis blog macam tahun-tahun sebelumnya. Esok kita dah melangkah ke tahun 2012 pula so apa azam tahun baru korang yek? ermmm aku dah malas nak berazam tahun… Baca Lagi

Placeholder
Blog

[TUTUP] Kontest MohdZaid.com : Saya Nak Menang Hadiah

kvinne søker kvinne i Hokksund   Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia kepada semua pembaca blog Mohdzaid.com, hari ni aku teruja sangat sebab nak melancarkan satu peraduan kecil-kecilan khas untuk semua pembaca blog Mohdzaid.com, Alhamdulillah ada beberapa penaja yang sudi memberikan sumbangan hadiah kepada para pemenang setakat ini. Cara penyertaan amat mudah sekali peserta perlulah menulis blog tentang kenapa anda inginkan… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Saya Menang Samsung Galaxy Tab Di #DiGiWWWOW Awards

Pertama sekali aku nak ucapkan tahniah kepada semua pemenang yang berjaya merangkul Anugerah #DiGiWWWOW tempoh hari. Ternyata blogger juga wajar diberikan anugerah atas usaha keras mereka dalam dunia blogger ni. Kepada yang kalah tidak bermakna anda tidak bagus, mungkin kali ini bukan rezeki anda mana tahu tahun depan anda pula yang dinobatkan sebagai juara. Blog… Baca Lagi

1 2 3 11
Kembali Ke Atas