Tag Archives: menang

Kejayaan Besar Bila Bebas Hutang

  Umur semakin hari semakin tua. Tapi umur hanyalah sekadar nombor yang akan terus meningkat dari tahun ke tahun. Apa yang paling penting adalah kesejahteraan dan kesihatan yang berpanjangan dan amalkan gaya hidup yang sihat dengan aura positif setiap hari … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Mari Sertai Peraduan Petronas Race On: Promosi Kedai Mesra

Nak menang kereta mewah dan pelbagai hadiah menarik yang lain? ya saya nak.. Kali ini saya nak share kepada semua pembaca mengenai peraduan terbaru dari PETRONAS Dagangan Berhad iaitu Race On: Promosi Kedai Mesra. Maklumlah saya ni merupakan pelanggan setia … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Jom Tengok #GangsterCelop Bersama Mohdzaid.com

GANGSTER CELOP ~ cammonnn lahh perhhh akhirnya filem yang aku nanti-nantikan dah tiba dan telah bermula ditayangkan di pawagan bermula 21 Feb 2013. Memang kelakar habis cerita ni lebih-lebih lagi ada Kamal Adli yang digandingkan bersama Syamsul Yusof dan penampilan … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Senarai Peserta Terkini : Menang RM50 Mohdzaid.com

Berikut adalah senarai peserta terkini dengan jumlah penyertaan yang diterima sehingga ke hari ini 30-Dec-12 8.40PM. Masih ada 31 hari lagi untuk anda menambah jumlah penyertaan dengan Like, Share dan menang dari Mohdzaid.com. Jumlah peserta setakat ini yang saya terima … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , | 4 Comments

Jam Tangan Swatch Menggoda Kat Hassan

Inilah dia jam tangan Swatch SUOP 100 menggoda Kat Hassan. Kenapa Kat Hassan? sebab aku menang jam ni sebab masuk contest album terbaru “Menggoda” dia hari tu. Tak sangka pula boleh menang sebab jam tangan ni untuk perempuan. Tapi ada … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Susah Rupanya Buat Video Stop Motion

Salam, sekarang pukul 4.23 pagi waktu aku update blog ni.. dah biasa tak tidur malam sebab kerja jadi hari ni mata tak mau tidur pulak. Ok tu pekara biasa sebenarnya kalau orang yang keje 24 jam macam aku ni. Tidur … Continue reading

Posted in OMG | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment