Tag Archives: MAGGI

Ikhlas Daripada MAGGI

  Hari-hari makan MAGGI pun tak ada masalah bagi aku sebab hari ni aku dapat 6 kotak hamper Maggi hari raya. Wow 6 kotak tu penuh dengan produk-produk Maggi dari serbuk perencah, maggi cup, maggi instant, sos maggi dan macam-macam … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , | 3 Comments

Suka-Suka Masuk Blogger MasterChef Malaysia

Amacam? rasanya ramai yang dah tahu aku join Blogger MasterChef Malaysia ni kan? Hari ni baru aku sempat nak update sebab banyak sangat kerja yang tertangguh dan perlu disiapkan dulu. Memang best tau join Blogger MasterChef Malaysia ni. Pada mulanya … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Comments

Blogger MasterChef Yang Pertama

Tercabar pulak bila tengok iklan Blogger MasterChef Malaysia kat website Nuffnang nih.. pasti ramai blogger kat luar sana pun rasa tercabar gak kan.. tengok hadiah yang mereka tawarkan sangatlah lumayan dan berbaloi. Tapi kalau nak join blogger MasterChef ni korang … Continue reading

Posted in Nuffnang | Tagged , , , , , , , , , , | 14 Comments

Menang Hamper Raya MAGGI

Baru-baru ni secara tidak sengaja aku ternampak iklan Rumah terbuka Maggi ni kat Facebook. Dalam masa yang sama diorang ada buat satu pertandingan untuk menang hamper raya Maggi kat situ. Huhhu hari ni keputusan pemenang dah keluar jadi aku dan … Continue reading

Posted in Uncategorized | Tagged , , , | 2 Comments