Aku Insan Biasa

Tag archive

MAGGI

Placeholder
Blog

Ikhlas Daripada MAGGI

  Hari-hari makan MAGGI pun tak ada masalah bagi aku sebab hari ni aku dapat 6 kotak hamper Maggi hari raya. Wow 6 kotak tu penuh dengan produk-produk Maggi dari serbuk perencah, maggi cup, maggi instant, sos maggi dan macam-macam lagi.. rasanya hamper ni boleh bertahan selama setahun. Terima kasih kepada Maggi sebab pilih keluarga… Baca Lagi

Placeholder
Promo

Suka-Suka Masuk Blogger MasterChef Malaysia

Amacam? rasanya ramai yang dah tahu aku join Blogger MasterChef Malaysia ni kan? Hari ni baru aku sempat nak update sebab banyak sangat kerja yang tertangguh dan perlu disiapkan dulu. Memang best tau join Blogger MasterChef Malaysia ni. Pada mulanya aku macam malas dan malu-malu nak join ye lah aku ni bukannya pandai masak sangat.… Baca Lagi

Placeholder
Iklan

Blogger MasterChef Yang Pertama

Tercabar pulak bila tengok iklan Blogger MasterChef Malaysia kat website Nuffnang nih.. pasti ramai blogger kat luar sana pun rasa tercabar gak kan.. tengok hadiah yang mereka tawarkan sangatlah lumayan dan berbaloi. Tapi kalau nak join blogger MasterChef ni korang mestilah pandai memasak tul tak? kalau setakat masak telur goreng, masak maggi aku pun pandai..… Baca Lagi

Placeholder
Uncategorized

Menang Hamper Raya MAGGI

Baru-baru ni secara tidak sengaja aku ternampak iklan Rumah terbuka Maggi ni kat Facebook. Dalam masa yang sama diorang ada buat satu pertandingan untuk menang hamper raya Maggi kat situ. Huhhu hari ni keputusan pemenang dah keluar jadi aku dan famali aku salah seorang pemenangnya. Alhamdulillah tahun ni beraya sakan dengan Maggi la nampaknya. Ingat… Baca Lagi

Placeholder
Blog

Kami Menang RM900 Dari Nestlé Malaysia

Ingat lagi tak contest yang aku, mak dan adik aku join MAGGI® MEE MY WAY™ tuh..  aku sekeluarga masuk contest ni.. huhu kalau nak resepi Maggi yang kami buat boleh usha kat sini ye.  Semalam aku baru je dapat hadiah yang kita orang menang iaitu duit RM300 dan hamper Nestle RM100 setiap seorang. Nak tahu… Baca Lagi

Placeholder
Diriku

Top 30 Finalists – Maggi Mee My Way (VOTE SAYA TAU)

Yahooo akhirnya keputusan top 30 peraduan Maggi Mee My Way dah keluar, dan yang paling bestnya menjadi top 30 dah confirmed dapat RM300 + Hamper Maggi berbilai RM100. Perrrrhhhh yang paling bestnya juga kesemua video aku, mak aku dan adik aku berjaya masuk top 30… ini menandakan kami akan dapat RM900 + 3xRM100 (hamper Maggi)…… Baca Lagi

Kembali Ke Atas