Ariel Peterpan Comeback Isnin Ini

Nazril Irham atau Ariel merupakan seorang vokalis dari kumpulan terkenal Peterpan di Indonesia dan Malaysia. Selepas peristiwa hitam yang dialami dengan tersebarnya video dan gambar perlakuan lucahnya dengan seorang artis wanita beliau telah disabitkan kesalahan dan di penjara untuk terima hukuman.

Ariel yang kini telah selesai menjalani hukuman di Rumah Tahanan (Rutan) Kebon Waru bakal mula menikmati hidup yang baru dan akan dibebaskan bersyarat pada 23 Julai 2012 (Isnin) ini dan bakal mendapat liputan meluas media tempatan dan antarabangsa. Mungkin selepas kontroversi yang melanda Ariel ini, namanya kian melonjak naik dan lebih dikenali ramai. Tidak salah jika saya katakan selepas ini mungkin Ariel akan lebih popular dan diterima oleh peminat-peminatnya. Menurut sumber peminat-peminat Ariel Peterpan dari Kuala Lumpur, Johor Bahru Kota Bharu dan Makassar pun dah ada kat sana menanti Ariel dengan harapan dan memberi semangat kepada Ariel.

Ariel bukan saja mempunyai rupa paras yang kacak malah berbakat dalam nyanyian dan menghasilkan lagu yang berkualiti dan terbaik sering diterima peminat. Pembebasan bersyarat Ariel Peterpan mendapat sambutan media antara yang bakal membuat liputan secara langsung adalah Global TV, dan dikhabarkan 3 lagi media tempatan disana turut menyiarkan peristiwa ini secara live iaitu Metro TV, tvOne dan Trans7.  Menurut info ada juga wartawan salah sebuah portal hiburan (Malaysia) turut berkampung disana untuk dapatkan laporan terkini. Wahh memang nama Ariel menjadi HOT lah lepas ni kan..

Continue reading

Sinetron – Nada Cinta (Sinopsis) Di Astro Ria

 

Demam Sinetron kembali lagi menusuk jiwa aku ni, sebenarnya nak bagi tau aku ni peminat setia cerita sinetron Indonesia tapi sebab kerja yang terlalu bz aku kekadang terlepas nak tengok cerita-cerita bestkat Astro nih.. tapi tiap kali si Randy Pangalila berlakon aku mesti tak boleh terlepas nak tengok lebih-lebih lagi cerita terbaru Nada Cinta yang bakal ditayangkan kat Astro Ria 27hb September ni setiap Isnin hingga Khamis jam 6.30 petang ni ada pelakon panaz iaitu Luna Maya lagi lah aku meroyan nak tengok haha..  Untuk pengetahuan korang, sinetron Nada Cinta ni berkonsepkan muzikal dan sudah ditontonkan di Indonesia dan mempunyai sebanyak 244 episod. Perhh banyak gile episodnya jangan cerita dia meleret-leret sudah lah.. apa-apa pun kita layan je lah nanti ye.

Antara pelakon yang terlibat dalam sinetron Nada Cinta ini adalah Mikha Tambayong , Randy Pangalila , Michella Putri , Dewi Sandra , Luna Maya , Primus Yustisio , Dicky Wahyudi , Olla Ramlan , Kieran Sidhu , Dewi Siska , Lita Suwardi , Hanna Hasyim , Egi Fedly , Piet Pagau , Erly Ashy dan ramai lagi. Pastinya ramai pelakon baru yang aku tengok memegak watak utama dalam sinetron ni. Baguslah pelakon baru berganding dengan pelakon lama atleast mereka boleh belajar sesuatu yang baru kan..

Hoho okeylah kita tunggu saja kemunculan sinetron Nada Cinta ni kat Astro tak lama lagi ye, layan jangan tak layan,. sebelum tuh kita layan dulu sinopsis pendek cerita ni..

Continue reading

Aksi Panas Ariel Peterpan Dan Luna Maya

Aku pelik lah sejak 3-4 hari ni banyak pulak keyword “Aksi Panas Ariel Peterpan Dan Luna Maya” masuk blog aku, ni semua gara-gara entry aku dulu yang bertajuk 18SX SAJAHA : Skandal Ariel Peterporn & Cut Tari (Gambar/Video), Download Video Lucah Ariel Peterpan dan Luna Maya dan PANAS!! : Aksi Porno Ariel Peterpan Dan Bunga Citra Lestari Pula!. Aku rasa keyword dan carian terbanyak ni adalah kerana kes Ariel dan Luna Maya telah dibicarakan dan hukuman pun telah dijalankan, tu yang ramai peminat Peterpon nak cari info pasal artis hot ni.

Pada pengetahuan aku, Nazril Irham atau lebih dikenali sebagai Ariel Peterpan atau lebih mesra dengan panggilan Ariel Peterpon telah pun di jatuhkan hukuman penjara selama 3 tahun 6 bulan atas kesalahan penyebaran video pornography beliau dibawah akta “ 29 UU No 44/2008 tentang Pornografi,  27 UU No 11/2008 tentang Informasi dan Transaksi Elektronik (ITE), dan  282 KUHP karana telah menyiarkan sesuatu bentuk pornografi dan asusila” Ariel juga didenda sebanyak Rp250 juta atau sekurang-kurangnya penjara 3 bulan jika tidak dapat melunaskan denda tersebut.

Ramai yang aku dengar ada yang bersetuju dengan hukuman yang dikenakan kepada Ariel tu, ada juga yang cakap hukumannya tak setimpal. Bagi aku keputusan mahkamah adalah adil dan tepat sekali, dan aku harap supaya Ariel dan mana-mana artis lain yang bergelumang dengan maksiat ni dapat insaf dengan apa ketelanjuran yang diorang dah buat.

PANAS!! : Aksi Porno Ariel Peterpan Dan Bunga Citra Lestari Pula!

Belum lagi habis dengan cerita kononnya ada 32 video porno yang dibintangi oleh wajah seiras dan mirip dengan Nazriel Ilham atau nama glamornya Ariel Peterpan bersama Luna Maya dan Cut Tari, kini Info yang baru aku baca di website Inilah.com mengatakan bahawa satu lagi video panas wajah seiras dan mirip dengan penyanyi terkenal Indonesia Bunga Citra Lestari bersama Ariel Peterpan pula.. perhhh giler lah..

Video panas antara mereka berdua ternyata sudah berada dipasaran dalam bentuk VCD di Kota Manado, Sulawesi Utara. Huhu kalau nak tengok pergi la sana beli tak mahal harga yang dijual dalam Rp 60.000 sekeping, difahamkan juga video lain mirip Ariel, Luna Maya, dan Cut Tari juga diperdagangkan tetapi jualan untuk video mirip Ariel-BCL lebih hebat macam goreng pisang panas disana. Pihak Polisi Indonesia masih menyiasat dan saat ini masih belum diketahui dari mana mereka dapat video tersebut dan menyebarkannya di Internet dan dalam bentuk VCD.

Apa-apa pun ini gosip semata sebab belum ada lagi dalam internet video mirip Ariel-BCL ni.. kalau dah ada baru boleh buat penilaian.

Download :- vid1_ArielBCL.flv (shuuuttt jangan kasi tau orang tau)

18SX SAJAHA : Skandal Ariel Peterporn & Cut Tari (Gambar/Video)

Selepas tersebarnya video lucah mirip Ariel Peterpan dan Luna Maya kini heboh pula satu dunia dengan gambar-gambar aksi berahi pasangan yang mirip dengan Ariel Peterpan dan Cut Tari, belum pun sejuk lagi cerita panas video lucah mirip Ariel Peterpan dan Luna Maya dah ada cerita lain… WOW memang hebatlah Peterpon ni. Kes ini masih belum dipastikan sama ada video-video dan gambar tersebut adalah lakonan mereka sendiri dan masih lagi dalam siasatan polisi Indonesia kalau tak silap aku.

Video pelakon lucah mirip Ariel Peterpan dan Cut Tari yang bersaiz 50.9MB ini cukup berat dan durasinya lama gak dalam 8.45minit. Aku dah tengok video ni dan memang best.. hahahah best ke?.. aihhhh kang orang kata aku ‘gile seks’ pulak.. huhu.. ye lah aku share dengan korang gak video ni download dan tengoklah sangat puas-puas… tapi dosa sendiri tanggung ye.. hoho korang ingat aku nak letak link download kat blog aku ni?.. huhu sorrylah.. tak boleh.. so aku letak gambar je lah ok tak?..

Untuk 18tahun keatas sahaja

Untuk 18tahun keatas sahaja

Untuk 18tahun keatas sahaja

Menurut sumber laman web Inilah.com yang diceritakan oleh orang yang rapat dengan Luna Maya tapi nama dia dirahsiakan, penyebaran video porno Ariel Peterpan, Luna Maya dan Cut Tari berpunca dari external harddisk ariel yang hilang. Lebih mengejutkan dalam external harddisk tu terkumpul banyak video-video lucah rakaman sendiri yang mirip dengan Ariel Peterpan dan 32 orang wanita yang lain dan sebahagian besar wanita dalam video itu adalah artis yang mirip dengan Ratu Felisha, mirip Aura Kasih, mirip Andhara Early dan mirip vokalis band SHE, Melly Herlina. Sejauh mana kebenaran cerita orang tu aku tak tahulah.. korang boleh usha cerita tu kat link ini.. Video Porno Artis Beredar Dari Harddisk Ariel?

Antara lain sumber di laman Inilah.com mengatakan bahawa Video porno Ariel, Luna Maya dan Cut Tari disebut-sebut diakui Ariel sebagai miliknya saat pemeriksaan di Mabes Polri. Kabarnya, video itu diedarkan pelaku karena motif dendam. Menurut laman web tu Ariel pernah memadu kasih dengan seorang isteri pengusaha tetapi tidak jelas mengapa percintaan sesaat itu terjadi, mungkin Ariel dibayar oleh sang isteri pengusaha itu atau mereka suka sama suka. Terapi skandal percintaan tu dapat dihidu oleh suami si isteri pengusaha tu. Si pengusaha tu tak boleh terima dan dia pasang spy ke rumah Ariel tapi spy tu tak jumpa diorang. cerita lanjut boleh usha kat link ini.. INILAH.COM

Rakaman video porno yang mirip dengan Ariel Peterpan tanpa seurat benang. Gambar terpaksa dikaburkan kerana blog saya ni budak-budak kecik pun masuk.. hehehe... lihat jam yang dipakai Ariel (kanan) dan jam yang dipakai pelakon porno (kiri), macam sama kan?... ermmm

Cut Tari bertahi lalat dilengan...

Aksi pelakon lucah yang mirip dengan Cut Tari.. juga ada tahi lalat di lengan...

Antara betul atau tidak video dan gambar-gambar ini hanya tuhan dan pemilik/pelakunya saja yang tahu, Pihak polis Indonesia masih lagi dalam siasatan kes ini. Harap korang peminat Peterpon ehh silap Peterpan bersabar dan tunggu berita yang benar lepas ni.. tunggu je pengakuan dari Ariel sendiri sebelum menuduh dan memfitnah.. :) layaaannzz..

KEYWORD – Video Lucah Ariel PeterPan & Luna Maya – Menjadi Pilihan Pembaca

Kurang dari 24 jam aku letak artikel Download Video Lucah Ariel Peterpan dan Luna Maya , lebih kurang dari 5671 page view dan 938 visitor dari Malaysia dan luar negara masuk blog aku,… apa yang menarik sangat dengan Video lucah Ariel Peterpan dan Luna Maya tu?.. aku dah delete link download kat artikel tu bagi menjaga keaiban dan kehormatan pemilik video tu.. tak baik kan aku sengaja letak video tu semata-mata nak kejar keyword orang masuk blog aku ni.. maksud aku blog ni masih suci dari sebarang dosa .. bayangkan kalau 1000 visitor tu tengok video tu.. berapa banyak dosa yang aku nak kena tanggung.. Ya Allah ampunkan hambamu yang hina ni..

Kepada sahabat-sahabat sekalian, janganlah sesekali korang rakam video lucah macam ni..kalau dah tersebar kat internet siapa susah?.. mereka dan keluarga mereka gak kan.. malu sendiri tanggunglah.. mata orang tak boleh nak tutup dari tengok kejahilan diorang tu…

Download Video Lucah Ariel Peterpan dan Luna Maya

Oh yess…. panas,..panas.. Video Porno Luna Maya dan Ariel Peterpan dah tersebar luas di internet… betul ke ni yek?.. macam tak percaya je video ni.. Video tersebut dipercayai dirakam menggunakan telefon bimbit dengan format data mp4. Rakaman dalam video tu nampak jelas mirip wajah Luna Maya dan Ariel Peterpan dilihat bergantian memegang kamera untuk merakam adegan tersebut. Bahkan tatu rama-rama di bokong kiri perempuan mirip Luna Maya itu sangat jelas kelihatan.  Ye ke ni yek?…  Kapanlagi.com dah interviw Luna Maya dan dia cakap…

“Sudah biasa difitnah,” ujarnya singkat saat ditemui usai membawakan program acara musik DAHSYAT di Studio RCTI, Kebon Jeruk, Jakarta, Jumat (4/6) pagi.

Diakui Luna, dirinya sendiri belum melihat video tersebut. Namun ia menegaskan bahwa orang di video itu sama sekali bukan dirinya. “Nggak lah, itu nggak bener,” ujarnya. “Belum lihat. Nggak mau komentar. Iya, aku shock banget. Aku berharap semuanya…,” sambungnya dengan kalimat menggantung.

Soal tato gambar lumba-lumba yang terlukis di paha kiri orang dalam video tersebut juga jadi bukti kuat bantahan Luna. “Nggak ada (sambil menggeleng). Aku harap…. Ya udah lah, aku ikhlasin aja,” ucapnya.

Kekasih Ariel Peterpan ini sendiri berkeinginan untuk mengusut masalah tersebut. Ia berniat untuk mencari tahu siapa orang yang telah memfitnahnya secara kejam. Tapi saat disinggung soal tuntutan, artis yang sempat mengaku tidak pernah merasa punya tubuh seksi ini langsung menggeleng.

“Nggak deh, capek. Kayak gini, kita ikhlas aja. Aku ikhlasin aja. Mudah-mudahan Tuhan yang ngebales deh, amin. Makasih,” pungkasnya langsung memasuki mobil Mercedes Benz SUV ML 350 warna silver yang berplat nomor B 523 QW.
(Sumber: Kapanlagi.com)

Betul atau tak video ni lain cerita lah… tapi aku nak nasihatkan kat semua orang jangan la sesekali merakam video atau aksi-aksi yang tak senonoh ni, tak perlulah nak mengabadikan kisah cinta dalam video lucah macam ni.. nanti takut kalau dah tersebar luas malu sendirilah jawabnya.

Kepada yang tertingin sangat nak tengok dan download video lucah si Ariel dan Luna Maya ni boleh download kat link dibawah.. harap maklum download link adalah dari blog lain.. aku tak nak dan tak ada kena mengena dengan pengedaran video lucah ni yek.. :P

Download Video PART 1
Download Video PART 2
Download Video PART 3

Video ini telah didelete atas sebab menjaga keaiban pemilik video.. kalau nak download sila search kat Google Cached ye.. – Harap Maaf..