Aku kan pergi Pergi ku tak akan kembali

Meremang jap bulu roma aku bila baca dan dengar sepatah-sepatah lirik dalam lagu Teman Pengganti dari Malique feat Black ni. Memang penuh dengan makna tersirat dan tersurat. Tak sangka aku Malaysia memang banyak lagu-lagu yang bagus dan penuh dengan seni dan rencah dalamnya. Kenapa bila tiap kali part chorus “Aku kan pergi.. Pergi ku tak akan kembali” aku rasa kerdil sangat dalam dunia ni. Bila kita cakap waktu kita pergi tak akan kembali mesti kita rasa takut kan.. ntah lah.. lagu ni memang terbaik bagi aku.. just nak share dengan korang :)

http://www.youtube.com/watch?v=2kxGlKts15I

Lirik Lagu Teman Pengganti – Black & Malique

Continue reading