Aku Insan Biasa

Tag archive

Lirik Lagu

st12 - lentera hati
Album Lirik Video

Dua Versi Lagu Putih-Putih Melati Yang Super Awesome

Serius aku suka sangat lagu Putih-Putih Melati dari kumpulan ST12 ni lebih-lebih lagi sekarang ni kumpulan tu dah ada vokalis baru namanya Ridho Tuah. Sebenarnya aku tak tau kenapa dia pakai vokalis baru dan bila aku search kat internet ada gosip yang cakap vokalis lama ST12 ni dah meninggal dunia dan ada kata dia keluar… Baca Lagi

Placeholder

Aku kan pergi Pergi ku tak akan kembali

Meremang jap bulu roma aku bila baca dan dengar sepatah-sepatah lirik dalam lagu Teman Pengganti dari Malique feat Black ni. Memang penuh dengan makna tersirat dan tersurat. Tak sangka aku Malaysia memang banyak lagu-lagu yang bagus dan penuh dengan seni dan rencah dalamnya. Kenapa bila tiap kali part chorus “Aku kan pergi.. Pergi ku tak… Baca Lagi

Kembali Ke Atas