Tag Archives: Lirik Lagu

Dua Versi Lagu Putih-Putih Melati Yang Super Awesome

Serius aku suka sangat lagu Putih-Putih Melati dari kumpulan ST12 ni lebih-lebih lagi sekarang ni kumpulan tu dah ada vokalis baru namanya Ridho Tuah. Sebenarnya aku tak tau kenapa dia pakai vokalis baru dan bila aku search kat internet ada … Continue reading

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Comments

Aku kan pergi Pergi ku tak akan kembali

Meremang jap bulu roma aku bila baca dan dengar sepatah-sepatah lirik dalam lagu Teman Pengganti dari Malique feat Black ni. Memang penuh dengan makna tersirat dan tersurat. Tak sangka aku Malaysia memang banyak lagu-lagu yang bagus dan penuh dengan seni … Continue reading

Posted in Album Lirik Video, Review Album (Malaysia) | Tagged , , , , , , , , , , | 14 Comments