Main Layang-Layang Bersama Churp2

Seronok sangat sabtu lepas sebab dapat pergi Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting , Lawatan Ke Taylor’s University (Lakeside Campus) , dan belah petangnya dapat main layang-layang dengan staff dan kawan-kawan @Churp2 . Memang berbaloi-baloilah event hari sabtu hari tu.. walaupun penat tapi memang best sangat sebab dah lama teringin nak main layang-layang. Terima kasih kat @Churp2 sebab bawa kembali permainan layang-layang ni dan main beramai-ramai memang syok.

Aku dah beli siap-siap Layang-layang ngan Ruby sebelum event ni, kalau tak beli pun tak apa, tapi aku nak beli sebagai tanda aku support event @Churp2 ni.. :)  Kita orang main layang-layang kat Taylor’s University (Lakeside Campus) dalam pukul 3 petang macam tu.. dah la panas terik angin pun kejap ada kejap tak ada, agak susah gak la nak naikkan layang-layang waktu macam ni.. tapi bila time ada angin waahhh kemain lagi layang-layang aku naik dengan megahnya. haha

Tengoklah orang yang tak pandai main nak naikkan layang-layang.. terkial-kial dekat 30minit baru layang-layang tu terbang haha

Apa yang diorang buat ni yek?.. main layang-layang atau menari poco-poco tengah panas terik ni?..

Hek eleh Alice tinggi tu je layang-layang ko boleh naik?… haha

Ehh abang Zaid, cuba tengok kak Alice tu biar betul.. abang zaid pun kalah..

Haa ambik kau Zaid, kau ingat kau sorang je pandai main layang-layang?.. Tengok layang-layang Alice ni dah naik tinggi tau… wow.. jangan jeles..

Layang-layang yang berjaya diterbangkan..

Timothy Tiah pun pandai main layang-layang tau.. cayalah.. :)

Timothy Tiah menunjukkan aksi comel (Burung @Churp ) dalam gambar ni haha.. kelakar lah tim ni..

Yuen Yee dah tak larat.. memang panas terik waktu ni.. tapi u tetap cool lah Yuen Yee.. :)

Michelle tetap cun walaupun tengah panas terik..  Jacqkie buat apa kat belakang tu?.. masih menari poco-poco ke?..

Jeles dengan aktiviti main layang2 ni?.. apa lagi jomlah join komuniti @Churp2 di http://www.churpchurp.com/

Ni layang-layang jenis helang

Smiley ni ruby punya

Layang-layang Dragon memang unik..

Ni layang-layang aku.. very colorful of Ranggoli lagi.. Nicholas main baru naik sampai awan kalau aku main asik terkandas je haha..

Layang-layang sotong pun ada tau.. jangan ingat sotong pun tak boleh naik .. haha

Jess dengan layang-layangnya.. haha kelakarlah jess main.. sampai habis layang-layang dia tak naik-naik.. :)

http://simonseow.blogspot.com/ dan Tim.. layang-layang kelawat dalam keadaan terbalik.. sorry bro gambar terbalik hehe..

Cantikkan Jacqueline , Jacqkie kita sama cute sama comel haha.

Memang best gila dapat main layang-layang ni.. harap pihak @Churp2 dapat buat aktiviti macam ni lagi dimasa akan datang.. kalau boleh tiap-tiap bulan buat lagi syok tul tak.. gerenti aku join sebab selain happy ianya dapat keluarkan peluh kira macam bersukan dan bersenamlah kan.. :) anyway thanks ye ChurpChurp. :)