Apa Yang Terbaru?

Apa yang terbarunya?.. tak adalah semuanya lama je, aku sekarang ni tak banyak event macam dulu, kalau ada pun mesti kena time kerja so susah sikit nak pergi. Elok jugalah kasi peluang kat kawan-kawan blogger yang lain rasa macam mana aku dapat rasa dulu, kalau tak kang asik-asik muka aku je terconggok kat semua event haha, kalau terconggok je tak apa, ni tak semua event dia mesti sapu bersih hadiah haha.. yo lah.. dah nama pun rezeki takkan nak tolak ye dak?.. untung kan orang yang lahir bulan 10 ni.. siapa yang lahir bulan 10 ni mesti bertuah.. tul tak?.. (haha ayat nak bagi tahu hari jadi aku bulan 10).

Paling terbaharu kat blog aku hari ni aku ubah template blog lagi haha, apa nak jadi ngan aku ni asik mengecat rumah je. Orang lain tu cat rumah setahun sekali kekadang tak bertukar cat pun aku ni cukup 3 bulan je aku mesti nak tukar template baru. Alah jangan la marah kawan-kawan sekali sekala ubah angin tak salah kan.. lagipun template kali ni lebih ringan dan tak berserabut dengan plugin macam dulu. Tapi kalau bab gambar tu sorrylah gambar kat dalam blog aku ni semua saiz besar, nak aku edit satu-satu kecikkan tak larat lah kawan, tengok lah untuk entry baru nanti aku cuba kecikkan sikit.  Apa lagi yang korang rasa tak cukup yek kat blog aku ni. Aku sebenarnya malas nak tanam banyak-banyak plugin kang buat site blog ni lambat loading lagi adalah. Rasanya cukup dah kot plugin sedia ada sekarang ni, tengoklah kalau penting nanti baru aku install yang lain.

Event yang paling baru yang akan aku join minggu ni adalah #Gplusmy dan @Churp2 kat  Taylor’s University sabtu ni.. Ohoho.. tak sabar nak tunggu Sabtu ni, sebab ada meeting #GPlusMY Nuffnang, nak tahu apa itu #GPlusMY ? korang boleh baca kat blog Nuffnang pasal ni. Ahli Glitterati Plus ni punya kelebihan lebih sikit dari Glitterati biasa, nanti korang tahu lah lepas meeting sabtu ni yek.. rasanya Robb dah hantar invitation kat mereka yang berminat dan yang hantar email awal je. Siapa yang tak dapat join Sabtu ni kat Taylor’s University Lakeside Campus jangan risau sebab banyak lagi peluang yang mereka buka nanti. Lepas pada event tu ada event main layang-layang ngan @Churp2 kat situ gak, wahhh tak sabar aku nak main layang-layang sebab dah lama gile tak main. Last dulu masa aku form 3 kot main ngan kawan sekolah haha bagus lah @Churp2 ni mengimbau balik kenangan silam. So siapa yang join tu nanti kita jumpa kat sana ye.

Lain-lain tak ada apa pun yang menaik.. ermm cuma minggu lepas baru dapat duit @Nuffnangmy yang ke berapa tah tak ingat.. yang ke 4 kot… malaslah nak kasi tau berapa nilainya.. cukup-cukup makan je :) dan lagi yang menarik minggu depan aku dapat tiket tengok konsert #ParamoreKL yang harga lebih kurang RM300 tu.. huhu bukan senang nak dapat tiket free lebih-lebih lagi konsert artis luar negara kan.. alhamdulillah lah dapat gak dari tak ada.. rasanya tu je kot yang terbaru.. lain-lain semua cerita dah basi haha.. :)