Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

Kuala Lumpur

Sponsored Post

Malaysia Boleh – Axiata Cup 2013

chat incontri libera Tahniah Malaysia atas kejayaan dalam kejohanan peringkat akhir Axiata Cup 2013 selepas menewaskan pasukan Thailand 3-1 di Stadium Badminton Cheras Kuala Lumpur. Walaupun pada mulanya pemain perseorangan wanita (Sonia Cheah) tewas pada perlawanan pertama bersama pemain nombor lapan dunia, Ratchanol Intanon dengan keputusan 16-21 & 17-21. Malaysia bangkit dengan mengumpul mata pada perlawanan bergu campuran, perseorangan… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Harga Juadah Bazar Ramadan Mahal

vacanze estive per single Tiap-tiap tahun boleh dikatakan harga juadah di bazar Ramadan meningkat mendadak di sekitar Kuala Lumpur dan Lembah Klang. Kenapa ye peniaga bazar suka sangat naikkan harga makanan?.. nak naik haji cepatlah tuh.. Memang tak dinafikan harga barangan sekarang ni agak mahal tapi jangan lah sampai jual juadah berbuka puasa sampai nak cekik leher pembeli. Hari… Baca Lagi

Placeholder
OMG

Ariel Peterpan Comeback Isnin Ini

siti single gratuiti Nazril Irham atau Ariel merupakan seorang vokalis dari kumpulan terkenal Peterpan di Indonesia dan Malaysia. Selepas peristiwa hitam yang dialami dengan tersebarnya video dan gambar perlakuan lucahnya dengan seorang artis wanita beliau telah disabitkan kesalahan dan di penjara untuk terima hukuman. Ariel yang kini telah selesai menjalani hukuman di Rumah Tahanan (Rutan) Kebon Waru bakal mula… Baca Lagi

Placeholder
Uncategorized

Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa Negeri-Negeri Seluruh Malaysia Tahun 1433H/2012M

plasztikai sebészet árak 2015 Sumber Gambar : Google.com Salam kepada semua pembaca blog Mohdzaid.com tak lama lagi dah nak masuk bulan Ramadhan 1433H dan sampainya waktu umat Islam seluruh dunia menunaikan Rukun Islam yang ke 3 iaitu Berpuasa pada bulan Ramadhan. Semoga perjalanan Ramadhan pada tahun ini dipermudahkan Allah S.W.T dan sama-samalah kita meningkatkan lagi amal ibadat kepada Nya.… Baca Lagi

Placeholder
Percutian

Beriadah Di Desa Water Park

Di Kuala Lumpur sebenarnya banyak tempat-tempat menarik yang boleh dilawati seisi keluarga. Salah satu tempat yang aku selalu kunjungi adalah Sunway Lagoon kerana bagi aku inilah satu-satunya taman tema air yang paling best bagi aku. Walaupun aku dilahirkan di Kuala Lumpur tapi banyak tempat yang aku masih belum lawati. Disebabkan aku join larian Chicken Run… Baca Lagi

1 2 3 12
Kembali Ke Atas