Tag Archives: keluarga

Kejayaan Besar Bila Bebas Hutang

  Umur semakin hari semakin tua. Tapi umur hanyalah sekadar nombor yang akan terus meningkat dari tahun ke tahun. Apa yang paling penting adalah kesejahteraan dan kesihatan yang berpanjangan dan amalkan gaya hidup yang sihat dengan aura positif setiap hari … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Bercuti Ke Melaka Wonderland Theme Park

Percutian kali ni lain sikit sebab dah dirancang 2 bulan sebelumnya. Aku ni jenis kalau nak pergi bercuti main redah je tapi kali ni rancang awal-awal sebab bukan aku pergi seorang tapi ramai. Semuanya adalah ahli keluarga aku, kita orang … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 8 Comments

Selamat Pengantin Baru Amy

Selamat pengantin baru buat abang sepupu aku Amy yang dah diijab kabulkan di rumah keluarga perempuan ahad lepas. Tahniah amy akhirnya kawin juga kau ye. Setelah sekian lama kita orang menanti akhirnya sepupu sulung kami kawin gak. Rezeki kau amy … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

Hong Kong Experiences – Lagi 10 Hari

Yey lagi 10 hari aku akan berangkat ke Hong Kong, percutian keluarga yang paling best.. macam-macam tempat nak pergi ni… persiapan semua dah siap tinggal nak pergi je ni.. tapi sebelum tu apa kata kita layan dulu video ni..

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , | 8 Comments

Kenduri-Kendara Saudara Mara!

Penatnya hari ni dari pagi sebok menguruskan kenduri sedara mara yang dibuat kat rumah aku tadi. Kenduri ni memang tiap-tiap dua bulan dibuat, bulan ni kena kat rumah aku pulak, sebab keluarga nenek belah arwah abah aku ni memang dah … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , | Leave a comment

Major Service – Kereta Wiraku..

Salam kengkawan semua, hari ni aku agak kepenatan sikit sebab dari pagi pergi service kereta Wira Aeroback 1.5 kaler maroon kesayangan aku tu kat kedai Proton Siang Hin area Taman Midah. Huhu punyalah ramai orang pergi service kereta hari ni … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 7 Comments