Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

keluarga

Sponsored Post

Kejayaan Besar Bila Bebas Hutang

online dating sites london   Umur semakin hari semakin tua. Tapi umur hanyalah sekadar nombor yang akan terus meningkat dari tahun ke tahun. Apa yang paling penting adalah kesejahteraan dan kesihatan yang berpanjangan dan amalkan gaya hidup yang sihat dengan aura positif setiap hari untuk kekal awet muda. Alhamdulillah dah 32 tahun usia aku. Hidup dengan penuh ranjau onak… Baca Lagi

Percutian

Bercuti Ke Melaka Wonderland Theme Park

ireland dating website Percutian kali ni lain sikit sebab dah dirancang 2 bulan sebelumnya. Aku ni jenis kalau nak pergi bercuti main redah je tapi kali ni rancang awal-awal sebab bukan aku pergi seorang tapi ramai. Semuanya adalah ahli keluarga aku, kita orang gelarkan Hari Keluarga Halimah. Semua turun padang kali ni.. nenek (Halimah), pakcik, makcik, sepupu sepapat,… Baca Lagi

Placeholder
Diriku

Selamat Pengantin Baru Amy

par søker kvinne i Mo i Rana Selamat pengantin baru buat abang sepupu aku Amy yang dah diijab kabulkan di rumah keluarga perempuan ahad lepas. Tahniah amy akhirnya kawin juga kau ye. Setelah sekian lama kita orang menanti akhirnya sepupu sulung kami kawin gak. Rezeki kau amy dapat isteri orang kampung gak. Nak balik beraya pun dekat je.. jimat kos pengangkutan dan… Baca Lagi

Placeholder
Diriku

Kenduri-Kendara Saudara Mara!

dating images Penatnya hari ni dari pagi sebok menguruskan kenduri sedara mara yang dibuat kat rumah aku tadi. Kenduri ni memang tiap-tiap dua bulan dibuat, bulan ni kena kat rumah aku pulak, sebab keluarga nenek belah arwah abah aku ni memang dah set meeting keluarga setiap 2 bulan,… bestkan berkumpul dengan keluarga macam ni.. macam-macam cerita, karenah… Baca Lagi

Placeholder
Diriku

Major Service – Kereta Wiraku..

Salam kengkawan semua, hari ni aku agak kepenatan sikit sebab dari pagi pergi service kereta Wira Aeroback 1.5 kaler maroon kesayangan aku tu kat kedai Proton Siang Hin area Taman Midah. Huhu punyalah ramai orang pergi service kereta hari ni maklumlah hari jumaat ramai yang masih dalam mood cuti tahun baru cina lagi. Kereta aku… Baca Lagi

Kembali Ke Atas