Aku Insan Biasa

Tag archive

JOHOR BAHRU

Placeholder
Percutian

Percutian Singapura – Penginapan Murah

Semasa bercuti ke Singapura baru-baru ini aku sekeluarga memilih untuk menginap di Tune Hotel Danga Bay, Johor Bahru sahaja. Kenapa kami memilih Tune Hotel sebagai tempat penginapan adalah kerana sebelum ni pun kami pernah tinggal di Tune Hotel 1 Borneo Sabah. Semestinya Tune Hotel menjadi tempat penginapan pilihan kami kerana service dan kualiti hotelnya yang… Baca Lagi

Placeholder
Percutian

Percutian Ke Singapore Semakin Hampir

Diam tak diam dah dekat setahun menunggu saat untuk pergi bercuti ke Singapore hujung bulan 6 ni nanti. Tak sabar rasanya nak tengok negara orang disana. Walaupun Kuala Lumpur ngan Singapore taklah sejauh perjalanan aku ke New Zealand tapi negara jiran ni tak pernah aku kunjungi. Apa yang menarik sangat kat Singapura ni ye? aku… Baca Lagi

Placeholder
Sponsored Post

Saya Nak Satu – Samsung Galaxy Note Wajib Dimiliki

Gempak! Menawan! dan penuhi ciri-ciri apa yang aku idamkan! itulah penangan¬†Samsung Galaxy Note yang bakal berada di pasaran Malaysia tidak lama lagi. Whooooaaaaahhh!! memang menawan kalbu sesiapa saja yang memilikinya dan aku WAJIB! dapatkan satu unit nanti untuk keperluan diri sendiri. Rasanya ramai yang sudah tahu tentang kewujudan Samsung Galaxy Note yang boleh dikatakan kacukan… Baca Lagi

Placeholder
Percutian

Homestay Kampung Perigi Acheh, Pasir Gudang, Johor Bahru

Pernahkah anda teringin nak pergi bercuti ke kampung atau pernah nak merasa makan masakan kampung yang asli?..¬† inilah masanya!. Mungkin bagi sesetengah orang mereka tidak suka suasana kampung halaman, bahkan mereka yang berasal dari kampung sendiri mahu hidup dalam hiruk pikuk kota yang sesak dan semakin kekurangan oksigen ini. Apa nak jadi dengan mereka semua… Baca Lagi

Kembali Ke Atas