Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

iphone 5

Placeholder
Macam-Macam

Nak Beli iPhone 5 Atau Samsung Galaxy S3?

uomo cerca donna Vigevano Baca edisi mobile di : http://www.nuffnangx.com/l/WbHB22B Sejak dua menjak ni terbayang-bayang nak beli smartphone baru. Sekarang ni aku masih lagi pakai iPhone 3GS yang boleh dikatakan sudah ketinggalan zaman tuh. Al-maklumlah bukan orang kaya untuk tukar handphone selalu. Dalam fikiran dah terfikir nak beli iPhone 5 bila dah sampai ke Malaysia nanti. Kenapa yek? bila… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Apple iPhone 4S

borstvergroting buitenland   Ura-ura sebelum ni cakap Apple nak keluar iPhone 5 tapi kini diorang dah umumkan dalam press conference produk terbarunya iaitu iPhone 4S huhu, aku ni memang peminat tegar Apple dan aku rasakan iPhone 4S memang terbaiklah untuk aku sekarang nih. Bila agaknya nak sampai Malaysia yek? iPhone 4S akan dikeluarkan pada 14 Oktober ini… Baca Lagi

Kembali Ke Atas