Tag Archives: indonesia

Dua Versi Lagu Putih-Putih Melati Yang Super Awesome

Serius aku suka sangat lagu Putih-Putih Melati dari kumpulan ST12 ni lebih-lebih lagi sekarang ni kumpulan tu dah ada vokalis baru namanya Ridho Tuah. Sebenarnya aku tak tau kenapa dia pakai vokalis baru dan bila aku search kat internet ada … Continue reading

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Comments

Dulu Menyampah Sekarang Suka

Actually bukan pekara besar pun.. cuma aku nak cakap dulu aku kemain menyampah dengan lagu Shae Sayang tu.. tak tau kenapa mungkin sebab aku belum pernah tengok muka penyanyi tu kot dan kali pertama aku dengar lagu ni masa kat … Continue reading

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , , , , , , , | Add A Comment

Percutian Ke Semarang Indonesia – Lawang Sewu

Percutian ke Semarang Indonesia adalah angan-angan yang dah lama aku idamkan. Sebabnya Semarang merupakan sebuah tempat pelancongan dunia yang sangat cantik dan banyak tinggalan sejarah didalamnya. Walaupun percutian aku kesini mengalami sedikit kesulitan tapi aku sempat juga terjah ke salah … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Comments

Pertama Kali Masuk Hospital

Isnin lepas sampai je ke Malaysia selepas percutian singkat ke Semarang Indonesia, aku terus ke hospital kajang untuk dapatkan rawatan berkenaan keracunan makanan yang menyebabkan aku mengalami cirit birit yang serius. Ini merupakan kali pertama aku pergi ke hospital untuk … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , | 15 Comments