Tag Archives: hdmi

Astro B.yond Bloggers Night

Pertama-tama sekali aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada Nuffnang kerana sudi menjemput aku untuk pergi macam-macam event sebelum dan sehingga la sekarang. Keduanya kepada Astro yang menjemput kami sebagai tetamu khas untuk merasai pengalaman sebenar Astro Byond ni.. Malam … Continue reading

Posted in Blog, Diriku | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 29 Comments

Astro B.yond Rasai Pengalaman Sebenar!

Tahukah korang yang Astro sudah melancarkan sistem High Definition atau definisi tinggi (HDTV) yang pertama di Malaysia iaitu Astro B.yond?… haaaa mesti ramai yang dah tahukan… ok aku nak cerita sikit kepada sesiapa yang masih tertanya-tanya apa itu HDTV dan … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | 9 Comments