Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

hdmi

Placeholder
Blog/Diriku

Astro B.yond Bloggers Night

webcam chat sites free Pertama-tama sekali aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada Nuffnang kerana sudi menjemput aku untuk pergi macam-macam event sebelum dan sehingga la sekarang. Keduanya kepada Astro yang menjemput kami sebagai tetamu khas untuk merasai pengalaman sebenar Astro Byond ni.. Malam tadi aku (Zaid), Alice, dan Ruby dapat jemputan untuk menghadiri Astro Byond Bloggers Night yang… Baca Lagi

siti dove incontrare ragazze
Placeholder
Blog

Astro B.yond Rasai Pengalaman Sebenar!

incontri donne lodi Tahukah korang yang Astro sudah melancarkan sistem High Definition atau definisi tinggi (HDTV) yang pertama di Malaysia iaitu Astro B.yond?… haaaa mesti ramai yang dah tahukan… ok aku nak cerita sikit kepada sesiapa yang masih tertanya-tanya apa itu HDTV dan Astro B.yond, aku memang nak ambik pun Astro B.yond ni tapi nak kene beli tv… Baca Lagi

Kembali Ke Atas