Tag Archives: harga

Pandu Uji Di KIA Roadshow

Kesempatan cuti hujung minggu lepas aku habiskan masa terluang untuk pergi “Test Drive” kereta idaman aku KIA Picanto dekat The Curve. Alhamdulillah dengan rezeki Allah yang terbentang luas ni dan masa yang tepat untuk aku membeli kereta baru.   Sebenarnya … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , | 1 Comment

Kini Aku Seorang Pembela Sugar Glider

Sebenarnya dah lama aku mengidam nak bela Sugar Glider (SG). Bukan sebab nak ikut-ikut orang bela aku pun nak bela tapi sebab SG ni sangat comel dan manja dan naluri aku sendiri yang nak sangat jaga Suggies ni. Sugar Slider … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment

Scaling Gigi Tak Sakit Pun..

Antara benda yang paling aku takut nak buat ialah kalau nak buat scaling gigi.. hoho fobia masa kat sekolah dulu masih terpahat dalam jiwa rasa sanubari.. masa sekolah dulu kalau scaling mesti sampai tersedak-sedak air liur tambah air pelincir yang … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , , , , , , , | 3 Comments

SEOUL KOREA – World Cup Stadium

Tak terlintas dalam fikiran bila sampai ke Korea ni akan singgah ke Seoul World Cup Stadium yang pernah menjadi tuan rumah World Cup pada tahun 2002. Tapi disebabkan ianya dah termasuk dalam Itinerary jadi aku pun on je kira ok … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Add A Comment