Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

harga

Placeholder
Sponsored Post

Pandu Uji Di KIA Roadshow

site de rencontre filles Kesempatan cuti hujung minggu lepas aku habiskan masa terluang untuk pergi “Test Drive” kereta idaman aku KIA Picanto dekat The Curve. Alhamdulillah dengan rezeki Allah yang terbentang luas ni dan masa yang tepat untuk aku membeli kereta baru.   Sebenarnya dah lama mengidam kereta KIA Picanto ni sebab design yang comel dan sesuai untuk orang… Baca Lagi

Diriku

Kini Aku Seorang Pembela Sugar Glider

body language flirting signs Sebenarnya dah lama aku mengidam nak bela Sugar Glider (SG). Bukan sebab nak ikut-ikut orang bela aku pun nak bela tapi sebab SG ni sangat comel dan manja dan naluri aku sendiri yang nak sangat jaga Suggies ni. Sugar Slider atau nama Scientific Petaurus Breviceps ni semenangnya binatang liar yang sangat jinak. Itu apa yang… Baca Lagi

Diriku

Scaling Gigi Tak Sakit Pun..

par söker kvinna i Trosa Antara benda yang paling aku takut nak buat ialah kalau nak buat scaling gigi.. hoho fobia masa kat sekolah dulu masih terpahat dalam jiwa rasa sanubari.. masa sekolah dulu kalau scaling mesti sampai tersedak-sedak air liur tambah air pelincir yang doktor curah ikut paip kecik tu.. kekadang pembantu doktor ni malas sikit bukan nak buat… Baca Lagi

Percutian

SEOUL KOREA – World Cup Stadium

donna cerca donna Milano Tak terlintas dalam fikiran bila sampai ke Korea ni akan singgah ke Seoul World Cup Stadium yang pernah menjadi tuan rumah World Cup pada tahun 2002. Tapi disebabkan ianya dah termasuk dalam Itinerary jadi aku pun on je kira ok lah sekali sekala pergi tempat-tempat macam ni tengok tempat orang pula. Seoul World Cup Stadium terletak… Baca Lagi

Percutian

SEOUL KOREA – Trick Eye Museum

site de rencontre pour les grands Trick Eye Museum salah satu tempat WAJIB bagi pelancong yang datang ke Seoul Korea. Kenapa wajib sebab anda akan fun giler bila ada disini dan boleh bergambar dengan benda dan gambar 3D  yang diluarjangkaan pandangan mata. Di Trick Eye Museum ini sebenarnya kita boleh menguji dan menguatkan lagi otak kita dengan berfikir secara terbalik dan… Baca Lagi

Percutian

SEOUL KOREA – Hotel Sarangbang Yongsan

Percutian bersama aku dan keluarga telah dirancang dari awal lagi. Hotel dibeli melalui Airasiago.com bersama-sama dengan penerbangan Airasia sekali. Seperti biasa aku kalau pergi melancong ke luar negara hotel bukanlah yang paling penting sebab aku pergi berjalan bukan sekadar nak tidur di hotel sahaja. Jadi untuk percutian ke Korea ni kami pilih hotel murah di… Baca Lagi

1 2 3 12
Kembali Ke Atas