Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

hadiah

Kerja

Santa Claus Is Coming

par söker par i Blekinge Ho..ho..ho… Apahal tetiba cerita pasal Santa pulak ni kan.. Haha bukan apa petang tadi kat office aku ada buat majlis pre sambutan x-mas. Memang tiap-tiap perayaan kat company tempat aku kerja ni ada buat something istimewa. Tahun ni banyak pula yang si santa ni bawak. Kalau tak tu tiap tahun melopong je tengok orang lain… Baca Lagi

Placeholder
Iklan

Jom Follow My NuffnangX

couples seeking men in Mandurah Rasanya dah ramai diantara blogger dah tahu tentang kewujudan sebuah laman portal komuniti yang dipanggil NuffnangX. Merupakan sebuah laman komuniti sosial blogger menggumpul dan berkongsi maklumat dari segenap pelusuk dunia. Sekarang ni kalau nak cari maklumat senang je selain dari Google korang boleh juga cuba search kat NuffnangX ni. Sebab carian dan kumpulan data yang… Baca Lagi

Placeholder
Sponsored Post

Senheng’s 23rd Anniversary Real Power

top 10 dating sites Orang cakap tanpa hiburan tak meriahlah dunia ni. Tanpa TV tak hiduplah suasana. Betul gak sebenarnya cakap orang tu maklumlah sejak rumah aku banjir rumah aku dah tak ada tv sebab rosak. Alhamdulillah hasil dari blogging dapatlah rezeki sikit bulan ni dan dah lama mengidam sangat nak pakai Smart TV yang boleh connect dengan internet… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Rezeki.. Menang Lagi RM100 Duit Raya

Alhamdulillah. Orang kata kalau dah rezeki tak kemana pun asalkan kita sendiri pandai cari rezeki yang Allah bagi. Petang tadi dapat panggilan dari radio Era.FM yang aku menang peraduan Horlicks Sering Di Hati Saya Bersama Era. Rasanya baru minggu lepas aku join peraduan ni dan hari ni diorang umumkan aku pemenang bertuah. Peraduan ni senang… Baca Lagi

1 2 3 6
Kembali Ke Atas