Aku Insan Biasa

Tag archive

hadiah

sdfsfsdfsdfsf
Sponsored Post

Jom Sertai Peraduan Astro On-The-Go Unstoppable Explorer

Hari ini semua benda boleh dapat dalam sekelip mata, nak cari barang keperluan, nak shopping, nak beli kereta, semua boleh beli secara online. Termasuk juga nak tengok cerita-cerita best pun boleh dibuat secara online. Bagi aku yang merupakan seorang pekerja dan blogger separuh masa ni, masa untuk menonton TV memang tak ada. Kalau ada pun… Baca Lagi

1-IMG-20130412-02695
Sponsored Post

Mari Sertai Peraduan Petronas Race On: Promosi Kedai Mesra

Nak menang kereta mewah dan pelbagai hadiah menarik yang lain? ya saya nak.. Kali ini saya nak share kepada semua pembaca mengenai peraduan terbaru dari PETRONAS Dagangan Berhad iaitu Race On: Promosi Kedai Mesra. Maklumlah saya ni merupakan pelanggan setia di stesen PETRONAS jadi kalau tak sertai peraduan ni memang rugi rasanya. Bila lihat hadiah… Baca Lagi

20121217-210218.jpg
Kerja

Santa Claus Is Coming

Ho..ho..ho… Apahal tetiba cerita pasal Santa pulak ni kan.. Haha bukan apa petang tadi kat office aku ada buat majlis pre sambutan x-mas. Memang tiap-tiap perayaan kat company tempat aku kerja ni ada buat something istimewa. Tahun ni banyak pula yang si santa ni bawak. Kalau tak tu tiap tahun melopong je tengok orang lain… Baca Lagi

Placeholder
Iklan

Jom Follow My NuffnangX

Rasanya dah ramai diantara blogger dah tahu tentang kewujudan sebuah laman portal komuniti yang dipanggil NuffnangX. Merupakan sebuah laman komuniti sosial blogger menggumpul dan berkongsi maklumat dari segenap pelusuk dunia. Sekarang ni kalau nak cari maklumat senang je selain dari Google korang boleh juga cuba search kat NuffnangX ni. Sebab carian dan kumpulan data yang… Baca Lagi

Placeholder
Sponsored Post

Senheng’s 23rd Anniversary Real Power

Orang cakap tanpa hiburan tak meriahlah dunia ni. Tanpa TV tak hiduplah suasana. Betul gak sebenarnya cakap orang tu maklumlah sejak rumah aku banjir rumah aku dah tak ada tv sebab rosak. Alhamdulillah hasil dari blogging dapatlah rezeki sikit bulan ni dan dah lama mengidam sangat nak pakai Smart TV yang boleh connect dengan internet… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Rezeki.. Menang Lagi RM100 Duit Raya

Alhamdulillah. Orang kata kalau dah rezeki tak kemana pun asalkan kita sendiri pandai cari rezeki yang Allah bagi. Petang tadi dapat panggilan dari radio Era.FM yang aku menang peraduan Horlicks Sering Di Hati Saya Bersama Era. Rasanya baru minggu lepas aku join peraduan ni dan hari ni diorang umumkan aku pemenang bertuah. Peraduan ni senang… Baca Lagi

1 2 3 6
Kembali Ke Atas