Orang Kajang Memang Terbaik!

Tag archive

gmail

Placeholder
Promo

Blackberry Serendah RM3.00 Menanti Anda!

Penis vergrössern Anda penggemar smartphone Blackberry? ya inilah masanya kepada sesiapa yang berhajat nak merasa pakai Blackberry tu, apa lagi pergi dan datang beramai-ramai ke U Mobile Launch Event di Berjaya Times Square (BTS) pada 21-Januari-2011 jam 10pagi. Pastikan korang datang awal dan kalau boleh tidur terus kat pintu masuk BTS supaya korang boleh jadi orang 10… Baca Lagi

Placeholder
Promo

Weeave Mengegarkan Rangkaian Laman Sosial Anda!

dame søker mann i Molde Yo geng! Bersosial di arena internet kini semakin mudah dengan aplikasi terbaru kami, Weeave.com. Bayangkan kemudahan semua rangkaian kegemaran anda seperti facebook, twitter dan friendster kini disatukan di satu lokasi. Hanya satu login untuk anda berkomunikasi dengan segala rakan-rakan anda di pelbagai laman web sosial anda. Lebih dari itu, anda dapat mengakses update terkini, video… Baca Lagi

Promo

DiGi BlackBerry – Apa Kata Mereka?

silikonit imetys Ini adalah entey terakhir saya membuat review tentang DiGi BlackBerry dan pengalaman ini membuat saya sangat teruja sekali. Banyak benda yang saya belajar dan menginformasikan diri dalam membuat ulasan tentang DiGi BlackBerry. Tentunya anda telah membaca beberapa artikel saya tentang DiGi BlacBerry sebelum ini kan.. antaranya seperti berikut :- DiGi Internet Unlimited Plan Paling Murah!… Baca Lagi

Promo

Blackberry Crazy Deals Roadshow at Mid Valley Megamall

hímvessző Anda mengidam nak pakai Blackberry?.. inilah masanya! DiGi sedang menawarkan penjimatan “DG Smart Plan for Blackberry” di Mid Valley Megamall dari 3 – 7 March 2010. Jangan lepaskan tawaran hebat ini dan pastinya sesuatu yang menarik buat anda disana semperna pelancaran BlackBerry Bold 9700 Smartphone yang lebih gempak dan lebih terkini. Harga yang ditawarkan sangat… Baca Lagi

Promo

“DG Smart Plan For Blackberry” Melalui Aplikasi Blackberry Yang GEMPAK!

lipsa erectiei Dah baca artikel berkenaan Blackberry beberapa hari yang lepas?.. kalau belum silalah baca artikel OH BB! Aku Suka Sangat Blackberry Unlimited!. Untuk pengetahuan semua sekarang saya sedang menggunakan Blackberry Curve 8520 dan saya memilih “DG Smart Plan for Blackberry “. Tahukah anda bahawa anda boleh berinternet, email, IM, Facebook, Twitter dengan pantas, tanpa had, cepat… Baca Lagi

Placeholder
Tips

Google Apps & Email Percuma Dari Domain Anda

Tergerak kat hati aku nak kasi sedikit tutorial Google apps untuk buat domain kita sebagai email percuma, pernah dulu masa aku kat selamba.net ada ramai yang tanya macam mana aku buat untuk selamba.net punya email. Ok kali ni aku kasi sedikit tutorialnya, rasanya kat blog lain pun dah ada kot, tak pe la itu style… Baca Lagi

Kembali Ke Atas