Aku Insan Biasa

Tag archive

Glitterati

Placeholder
Macam-Macam

Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting

Sabtu lepas aku dan Alice dijemput oleh pihak Nuffnang untuk menghadiri Open Meeting bagi bakal ahli-ahli baru Nuffnang Glitterati Plus di Taylor’s University. Kalau sebelum ni mesti ramai yang tertanya-tanya kenapa aku selalu tweet kat @GPlusmy tentang hashtag #GPlusMY ni kan.. haha hari ni dah terjawab semuanya siapa yang join meeting sabtu lepas tu. Seramai… Baca Lagi

Placeholder
Blog

Selamat Hari Jadi Nuffnang!

Hari ini genap 3 tahun hari jadi Nuffnang, ditubuhkan pada 27 February 2007 dan bergiat aktif sebagai platform pengiklanan internet yang paling popular di Asia. Bagi aku Nuffnang dah macam keluarga sebab ianya dekat bersama blogger. Nuffnang jugalah yang menjadikan aku rajin berblog walaupun penulisan aku bukanlah seorang blogger yang baik dan bagus. Oleh itu… Baca Lagi

Kembali Ke Atas